Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnou postavou tohto exotického akčného thrilleru je Charlie Pope, hollywoodský spisovateľ, ktorého producenti nútia, aby dokončil scénar, s ktorm sú problémy. Na pracovnej ceste do Mexika sa Pope dostane do príznačného sveta intríg. Krásna mladá žena Natália ho v noci vyláka na pláž, kde Charlieho unesú neznámi muži. Po pár dňoch sa prebudí v opustenej chatrči s jazvou na chrbte. V nemocnici sa zistí, že mu bola vyoperovaná oblička. Charlie sa pokúša nájsť Natáliu, aby objasnil záhady, ktorými je obklopený. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

anderson 

všechny recenze uživatele

Po neuveriteľnom úspechu ZÁKLADNÉHO INŠTINKTU sa z jeho popularity snažil vyťažiť kdekto. Aj naši distribútori VHS. A firma MERCURY sa dostala k tomuto podpriemerného eroťáku so Sharoninou "lesbickou priateľkou". Ono LEILANI pekná je, o to pokoj. Ba dokonca predvedie aj o niečo viac nahej pokožky ako v Inštinkte. Ale ak sa vás niekto o dva dni spýta čím bol tento film okrem toho ešte zaujímavý, pochybujem, že niečo zmysluplné "vypotíte". --- A ako obvykle chcem na záver poďakovať autorovi VHSripu, ktorý oživil moje teenagerské spomienky. Som rád, že kazeta a s ňou aj dobový pôvodný český dabing neskončili na smetisku dejín. (26.6.2010) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Sklizeň je zvláštní film. Kdo čeká lékařský thriller ve stylu Crichtonova V kómatu nebo alespoň béčkový akčňák jako byl Dárce s Jeffem Wincottem, bude zklamaný. Jde o jakýsi mix žánrů a na výsledku je bohužel vidět, že scenárista a režisér David Marconi měl velké ambice a snažil se do příběhu nacpat všechno, co mu přišlo zajímavé. Ale ani tahle roztříštěnost neubírá filmu na působivosti. I když příběh nenabízí nic nového, podařilo se tvůrcům vytvořit dusnou erotickou atmosféru a neustálý pocit nebezpečí. Film má navíc naprosto skvělou kameru, kterou by člověk od podobného filmu fakt nečekal. Miguel Ferrer možná není stejnej fešák jako jeho bratrance George Clooney, ale hraje skvěle a rozhodně mu nechybí charisma ani sex-appeal. A s jeho reálnou manželkou mu to funguje na plátně výborně. Celkově jsem byl z filmu nadšený, jen škoda překvapivého, ale zbytečně překombinovaného konce. ()

Reklama

Reklama