Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilotný film k akčnému krimiseriálu.Astro-Komando AK1 je šesťčlenný špeciálny policajný útvar. Je to skutočne výborne zostavený tím. Tvoria ho veliteľ Hagen Dahlberg, atraktívna žena inšpektorka Jenny Harland, odvážny pilot Charly Schumann, navigátor Stephan Rubelli, mechanik Thorwald a Dr. Jokostra - ženský génius. Prácou AK1 nie je iba boj s berlínskym organizovaným zločinom. Pravidelne zasahuje v problémových oblastiach, ktoré sa vymykajú spod kontroly. Medzi najväčšie zbrane tímu patrí nepriestrelná high - tech helikoptéra, veľa odvahy a veľký zmysel pre humor. Jeden z najnákladnejších a zároveň najobľúbenejších projektov nemeckej televízie s množstvom dynamických scén plných špeciálnych efektov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný pilot k nastupujícím akčnímu seriálu, kterému přes všelijakou všude posbíranou náplň nelze upřít snaha o efektivnost. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Prostě Němci mě nějak neberou. Pár věcí se jim povedlo, ale jinak Ahoj strejdo Němčoure. Za všechny snad jen Klepání na nebeskou bránu. ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Němec zase vlezl před kameru, aby utratil eura (tehdy marky) za nesmysl typu Cobra 11 a tentokrát Helicops. Bohužel Němcům jejich zdroje dojdou asi později než našim ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama