Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé ženě bylo zavražděno čtyřměsíční dítě, jež měla s bohatým milencem, německým průmyslníkem. Jelikož jako matka neměla zrovna nejlepší pověst a otec má pevné alibi, je zatčena pro podezření z vraždy. Naštěstí se jejího případu ujme ještě mladý, ale inteligentní právník, kterému se případ podaří objasnit a prokázat vinu skutečnému vrahovi. (MVanis)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Celkem statické drama převážně z vyšetřovací vazby a soudní síně. Impozantní je až "závěrečná" řeč pana obhájce. Zaujme způsob cestování mezi německými městy (Panam, lety mezi Berlínem a Hamburgem zcela běžné) a původní český dabing plný mistrů mikrofonu. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Je to paráda, když všechno do sebe zapadá... Je to takové chladné drama o justici a asi nejen německé. Někdy vědí tihle pánové v talárech (a před nimi pánové v uniformách) už hned po spáchaném činu, kdo je vrah. Hmmm, kdyby se všechny takové soudní případy daly do kupy, byla by to slušně velká knihovna. Bohužel. Tolik zmařených životů, tolik křivd a utrpení! I v naší současnosti by se našlo pár podobných žhavých případů. Co takový případ Kramný? Tento film ale končí odhalením viníka, a tak můžeme jít spokojeně spát! ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama