Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Tritonu, největším měsíci planety Neptun, ukazuje vedoucí výzkumného týmu Nabel svému šéfovi Saxovi novou zbraň - robota s mimořádnými schopnostmi. Sax chce robota použít k ovládnutí Země a dá Nabela jeho vlastní zbraní zlikvidovat. John Canyon létá vesmírným kamionem. Má přítelkyni Cindy, kolem které se točí mladík Mike Pucci. Cindy chce letět za matkou na Zemi, ale nemá šanci získat letenky. John jí slíbí, že ji na Zemi dostane, pokud si ho Cindy vezme. Dojde k potyčce s dopravcem Kellerem, při které se Mike postaví za Johna. Keller je nešťastnou náhodou zabit a John, Mike a Cindy prchají. V nouzi jim pomůže další dopravce, jehož zásilku podivného obsahu musí spěšně dopravit na Zemi. Dostanou se ale do potyčky s hvězdnou policií a padnou do rukou únosců vesmírných lodí... Kdo je jejich velitelem a co skrývá záhadná zásilka? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně béčkové až na kost, ale na druhou stranu překvapivě koukatelné. Pár správně laděných hlášek, Dennis Hopper na drogách a na hodině a půl načrtnutý svět, který si Stuart Gordon vymyslel cestou napříč státy v kamionu se svým kamarádem (sranda). Tohle je silně komediálně laděné sci-fi, s dobře dávkovanou akcí, které si pohraje s několika motivy a vás poté vyplivne jako Hopper nadbytečné sliny ze svých úst... Pro přežití času v jeho ústech je rozhodně potřeba nadhled, oblíbenost sci-fi žánru, který je použit i v mnoha vesmírných klišé a na závěr i chuť vidět Debi Mazar (ta holka je stvořená pro nahé scény nebo role mimozemšťanek:)) s minimem oblečení... ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má každopádně své pěkné momenty a i když z narativního hlediska poněkud kolísá (hlavně ta druhá polovina se promění v rozverný a neskrývaně vykonstruovaný narativní rej), určitě stojí za to díky skvělému vědci - šéfovi pirátů nebo vizuálnímu zpracování vesmíru. Tenhle film nesnese vysoké nároky, zato zaručeně pobaví. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané, vizuálně sice docela dobré, dějově to drží pohromadě, ale komediálního mi na tom přišla opravdu jen erotická předehra hlavního záporáka. To byla jediná komediální scéna filmu. Nelze nevidět místy kopírování hvězdných válek. Větší zábava to určitě bylo pro tvůrce a herce točit, než se pak pro diváky na to dívat. Ono teda jako nějak nelituji, že jsem si to pustil, vyložená ztráta času to nebyla (některé efekty a scény jsou na koukání dobré), ale jinak film ve mě vůbec nic nezanechal. Od Gordona teda radši dál jen horory, Barbary Crampton jsem si vůbec nevšiml.... ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Béčko jak cip, ale fungíruje dobře. Pár slušných hlášek, hlavní záporák s... erm umělým penisem a hepáč nakonec. Pokud člověk příjme, že kouká na komediální "crazy" spaceoperu, musí být spokojen. Faktem je, že uprostřed filmu se začnete krapítek nudit, ale konec vše zpraví. Navíc tento film se v několika anketách umístil v "TOP10 spaceoper"... takže pokud máte rádi styl "vidlákovesmír" přeji příjemnou jízdu. V druhém případě nedoporučuji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na Tritone, najväčšom mesiaci planéty Neptun, vyvinula zbrojárska firma nesmierne účinných a špičkovo vyzbrojených vojenských robotov. Vyrobili tisíce geneticky modifikovaných biomechanických super vojakov. Pomocou nich chcú ovládnuť Zem. Na ich nenápadný prevoz na modrú planétu si najmú súkromného vesmírneho truckera Johna Canyona. Ten ani len netuší aký nebezpečný náklad vezie. Dobrodružná jazda vesmírom môže začať. "Space Truckers" je dosť nudný béčkový sci-fi film. ** ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • V 75. minutě jsou vidět lanka, na kterých jsou herci zavěšeni. (Petsuchos)
  • V 51. minutě můžeme v Nabelově (Charles Dance) ložnici vidět obraz „Echo a Narcis“ (1903) od anglického malíře Johna Williama Waterhouse (1847–1917). (Petsuchos)

Reklama

Reklama