Reklama

Reklama

Doktor Mordrid

  • USA Doctor Mordrid
Trailer

Doktor Mordrid (Jeffrey Combs) střežil bránu do čtvrté dimenze po celá staletí a nyní tuto službu ukončil. Jeho věčný nepřítel Kabal (Brian Thompson - Terminátor) se chystá splnit svou hozbu zničit lidstvo. Připravuje se bitva mezi dvěma čaroději s neomezenými silami. Je na doktoru Mordridovi, aby lidstvo zachránil před démony, jež by zničili Zemi, kdyby Kabal hrozbu naplnil. Dva věční rivalové se setkávají, aby svedli boj mezi dobrem a zlem. Pouze jeden z nich však nakonec bude vládcem! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo dáva tomuto ináč nudnému snímku jeho čaro, je schéma bratov Bandovcov. Poprední hráči v béčkovom biznise ( popri PM Entertainment ) v rokoch 80. a 90. sa vytasili s príbehom, ktorý napíše aj návštevník základnej školy, s trikmi ktoré fungujú hlavne na princípe ich viditeľnosti ( o to lepšiu to má atmosféru ) a s hercami, ktorí do popredných škôl kvôli obsadeniu do takýchto filmov chodiť rozhodne nemuseli. Je to film svojho žánru a postavenia, škoda len, že záverečná bitka nemala väčší rozsah. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný brakový snímek, který jakoby vypadl z první půle 80.let. Magie, oblíbené blesky všech barev, cestování mezi dimenzemi i v čase, čaroděj Brian Thompson jako legrační odnož Warlocka a především Re-Animator Jeffrey Combs! Jo a havran (nebo krkavec?) od Poa...Celé je to roztomile naivní se slušnou kamerou a údernou hudbou, s jednou nahatkou a stop motion kostrami a démony. Těžké béčko určené především fanouškům žánru. Čtvrtá * je za tentokrát velmi žádoucí happy end. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film od společnosti Full moon. Ne že by byl nějakej úžasnej a nebo kvalitní ale dá se na něj koukat v pohodě. Příběh je takovej krásně béčkovej a sympatickej. Ale film trvá jenom hodinu takže se podle mě pořádně nerozvinul, navíc půlhodiny je celkem nuda bez ničeho. Herci jsou správně béčkový a Combs a jeho mimika je srandovní(ale dobrá). ZA zmínku stojí konec a souboj dvou čarodějů který byl dokonalej. Nicméně není to rozhodně film který si pustím znova. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Námet na tento film bol prevzatý z nesfilmovaného projektu štúdia Empire Pictures figurujúceho pod menom Doctor Mortalis. (beso74)
  • Původně měl příběh filmu pojednávat o doktoru Strangeovi. Až po začátku natáčení byl scénář upraven a hlavní postavu nahradil doktor Mordrid. (jarjarbinx)

Reklama

Reklama