Reklama

Reklama

Doktor Mordrid

  • USA Doctor Mordrid
Trailer

Doktor Mordrid (Jeffrey Combs) střežil bránu do čtvrté dimenze po celá staletí a nyní tuto službu ukončil. Jeho věčný nepřítel Kabal (Brian Thompson - Terminátor) se chystá splnit svou hozbu zničit lidstvo. Připravuje se bitva mezi dvěma čaroději s neomezenými silami. Je na doktoru Mordridovi, aby lidstvo zachránil před démony, jež by zničili Zemi, kdyby Kabal hrozbu naplnil. Dva věční rivalové se setkávají, aby svedli boj mezi dobrem a zlem. Pouze jeden z nich však nakonec bude vládcem! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný brakový snímek, který jakoby vypadl z první půle 80.let. Magie, oblíbené blesky všech barev, cestování mezi dimenzemi i v čase, čaroděj Brian Thompson jako legrační odnož Warlocka a především Re-Animator Jeffrey Combs! Jo a havran (nebo krkavec?) od Poa...Celé je to roztomile naivní se slušnou kamerou a údernou hudbou, s jednou nahatkou a stop motion kostrami a démony. Těžké béčko určené především fanouškům žánru. Čtvrtá * je za tentokrát velmi žádoucí happy end. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo dáva tomuto ináč nudnému snímku jeho čaro, je schéma bratov Bandovcov. Poprední hráči v béčkovom biznise ( popri PM Entertainment ) v rokoch 80. a 90. sa vytasili s príbehom, ktorý napíše aj návštevník základnej školy, s trikmi ktoré fungujú hlavne na princípe ich viditeľnosti ( o to lepšiu to má atmosféru ) a s hercami, ktorí do popredných škôl kvôli obsadeniu do takýchto filmov chodiť rozhodne nemuseli. Je to film svojho žánru a postavenia, škoda len, že záverečná bitka nemala väčší rozsah. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film od společnosti Full moon. Ne že by byl nějakej úžasnej a nebo kvalitní ale dá se na něj koukat v pohodě. Příběh je takovej krásně béčkovej a sympatickej. Ale film trvá jenom hodinu takže se podle mě pořádně nerozvinul, navíc půlhodiny je celkem nuda bez ničeho. Herci jsou správně béčkový a Combs a jeho mimika je srandovní(ale dobrá). ZA zmínku stojí konec a souboj dvou čarodějů který byl dokonalej. Nicméně není to rozhodně film který si pustím znova. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Námet na tento film bol prevzatý z nesfilmovaného projektu štúdia Empire Pictures figurujúceho pod menom Doctor Mortalis. (beso74)
  • Původně měl příběh filmu pojednávat o doktoru Strangeovi. Až po začátku natáčení byl scénář upraven a hlavní postavu nahradil doktor Mordrid. (jarjarbinx)

Reklama

Reklama