Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

fshrbeny 

všechny recenze uživatele

Vyfintěný Fiennes v buřince, Uma obepnutá latexem a Connery pokoušející se hrát šílence, který ale celou dobu vypadá spíš unaveně a hlavně znuděně. Hlavní výhodou filmu je bezpochyby (kromě postav) jeho délka a hlavní nevýhodou jednoznačně jeho nesmyslnost. Scenárista byl pravděpodobně po celou dobu své práce sjetý, jinak si neumím představit, jak si mohl myslet, že mu scény na sebe logicky navazují. Všechno je to takové zmatené, nepřekvapující a unylé. Jediným dalším plusem je chytlavý theme song. ()

choze 

všechny recenze uživatele

97-98. Dva roky, tři velkorysé filmové adaptace kultovních sci-fi seriálů z 60. let. Šedesátimilionoví MSTITELÉ startovali první a na rozdíl od WILD WILD WEST a ZTRACENI VE VESMÍRU vycházeli - ač americké produkce - ze seriálu britské provenience. Obzvlášť s WWW mají hodně společného, konkrétně nesourodou dvojku hrdinů-vládních agentů bojující hravými dialogy, pěstmi i fantastickými vynálezy s padouchem, co vyhrožuje světu a stejně jako WWW nabízejí přesně ten druh absurdním humorem a rozverným nápady prodchnutého efektního komiksového dobrodružství, na jehož konci vše co může vybuchne, který miluju. Škoda až příliš jednoduchého a krátkého příběhu a soustředění akce do poslední třetiny filmu, celé vyhrazené širokému finále (a to má film pouhých devadesát minut, na které ho producenti sestříhali z původních dvou hodin a půl) se soubojem na meteorologickém balónu, zničením padouchovy tajné ostrovní-podzemní základny a únikem miniponorkou na poslední chvíli. Britský gentleman Ralph Fiennes je okouzlující, Uma Thurmann, kterou jinak nemusím, jako zrzka k sežrání, jen ten nezajímavý záporák-rutinní Connery jim to kazí. "Čaj?" ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv dal tomuhle projektu zelenou, musel tak učinit pod výhružkou smrti. Jediným pozitivem filmu je fakt, že prakticky ukončil kariéru scénáristy a režiséra, kteří nemohli zplodit více zla. Tohle je totiž po všech stránkách naprostý nesrozumitelný průser, kde nefunguje zhola nic. Ralph Fiennes jako jediný dokázal ustát tuhle pohromu s jakous takous důstojností. Uma je naprosto mimo mísu (asi proto, že musela hrát dvě role) a Sean Connery doslova šlápl do hovna. Musel dostat hodně tučný šek, jinak si nedokážu představit, proč by na tohle kývnul. Je s podivem, že ve filmu prakticky nic nestane, ačkoliv má být o jakési zbrani na bázi počasí, která ohrožuje celý svět. Už jenom při snaze vypotit tahle slova se mi začíná točit hlava. Pokud vás někdy zajímalo, jak dopadne film, který byl sestříhán až do mokru kostí, tak si pusťte Mstitele. ()

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film, který se ale bez znalosti seriálové předlohy hůř chápe a může připadat zmatený nebo "ujetý". Já jsem si užíval klasický seriál a proto i tento film, který je mu poctou. Skvělý humor, kostými, akce i hudba. A hlavní trio Fiennes + Thurmanová vs. Connery je kouzelné. Bohužel velmi podceňovaný film. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama