Reklama

Reklama

Kluci z Mistletoe

(TV film)
  • Kanada Sons of Mistletoe (více)

Obsahy(1)

Výborný rodinný film s přesnou dávkou citu i vtipu, ve kterém dědička Helen Radke přichází do Mistletoe rozprodat otcův majetek. Připraví smlouvy a až o něco později zjistí, že prodala i chlapecký sirotčinec, kterému šéfuje Jimmy Adams, který v něm taky vyrůstal. Mladý muž s přirozenou autoritou, který je chlapcům více než přítelem a který si i k nejproblémovějším dětem umí najít správnou cestu, začíná svůj boj o záchranu sirotčince. Chlapci mu pomáhají, čož je ještě více semkne dohromady a začíná série vtipno-dojímavě-veselých příběhů. Postupně se dozvídáme, že dnes poměrně bohatá Helen svého otce bývalého majitele sirotčince vlastně taky moc neznala. V podstatě se o ni nezajímal a vzpomněl si na ni jen o Vánocích. Nevyrůstala sice ve sirotčinci, ale její osud byl velmi podobný jako osud chlapců. Postoj bezcitné obchodnice se pod vlivem bližšího seznámení se s chlapci, kteří chtějí zůstat spolu jako velká rodina, postupně mění a Helen už teď ví, že udělala chybu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film už se stal nedílnou součástí mých Vánoc. A jsem rád, že jsem si ho v roce 2005 nahrál, protože od té doby už nebyl vysílán a já bych ho teď marně všude sháněl. Tenhle film je úžasný a mne prostě odboural a zaujal mne natolik, že si ho pouštím každý rok během Vánoc. Úžasný příliš neznámý vánoční film, který je postaven na partě kluků, o něž se jejich rodiče ani příbuzní nestarají a všechny je vede jeden muž, který je dospělým dítětem. Stačilo mi, abych se jednou na tenhle film podíval a věděl jsem, že tohle je jeden z těch nejlepších vánočních filmů, které jsem kdy viděl. Mám pro něj slabost a je to moje srdeční záležitost. Takže dávám jednoznačně pět hvězdiček, protože takhle má vypadat vánoční oddechovka. To je TEN vánoční film, který považuji snad za úplně nejlepší ze všech vánočních filmů. Mám v plánu si ho pouštět každé Vánoce a pochybuji, že by mne kdy omrzel. ()

Bast 

všechny recenze uživatele

Docela jsem tam postrádala trochu něco víc než jenom prodaný dům a lásku... Opravdu naprosto průměrný film... ()

Reklama

xander 

všechny recenze uživatele

Priemerný rodinný televízny film, ktorý príliš nezaujme ale ani neurazí. Filmu chýbajú známe tváre a nikto zo zúčastnených nieje taký dobrý že by sa mi vryl do pamäte. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Jak napsal dříve níže komentář freddy, je to jeden z nejhezčích filmů o vánocích, jak jsem kdy viděl. Mám ho nahrán na VHS již od roku 2003, kdy šel v premiéře na Primě. Mne jako věčnému klukovi, byl jakoby psán na tělo, i já se snažím jednat s kluky tak, jako Jimmy, někdy se daří, jindy míň, ale kluci, kteří chtějí být dobrými lidmi a kamarády nikdy nemůžou zklamat, zrovna jak bylo tak krásně ukázáno v tomto filmu. Jak já při prvním shlédnutí fandil a držel palce Willymu, aby se mu tam zalíbilo a byl šťastný! Nadprůměrný film se skvělými výkony všech hlavních hrdinů a má ode mne od premiéry jednoznačně plné ohodnocení. Více takových filmů v televizi! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama