Reklama

Reklama

Intimní doteky

  • USA Close Enough to Touch
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jason a Amanda Hendersonovi jsou sice manželé, ale každý má své erotické zájmy. Zatímco Jason laškuje v kanceláři s kolegyní Elaine a svádí nedávno rozvedenou sousedku Charlotte, Amanda se snaží dostat to kalhot Bradovi, který je nejlepším kamarádem jejího syna Neala. Navíc mají velmi učenlivé děti, které se řídí jejich příkladem. Zatímco Neal se každou noc vytratí ven, aby mohl laškovat s Ashley, která bydlí v sousedství, jeho sestra Suzanne chce být modelkou a rafinovaně svádí fotografa, který jí nabídl focení. A tyto jejich vztahy se hrou osudu stále víc proplétají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Male komorni drama, kde se snoubi prave herecke umeni s umenim predstirat. Herci jsou stoprocentni v hlavni cinnosti spocivajici v pevnych zakadech nabytch z telocviku a z kazdodenni rutiny svlekani. Ostatni sekvence filmu jsem uz jen rychle pretacel. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dokonce i v rámci popůlnočních erotických filmů na Nově celkem podprůměrné, dějově slaboučké i v rámci svého jednoduchého žánru. Hezky se na to kouká , ale spíš to je nuda. ()

Reklama

Reklama