Reklama

Reklama

Dívka za dívku

  • USA Girl for Girl
všechny plakáty
Drama / Erotický
USA, 2000, 91 min

Obsahy(1)

Ben a Jeff řídí společnou firmu a právě se chystají dobýt trh internetových služeb. Zdá se, že také v osobním životě se jim daří skvěle. Zatímco Ben se schází s atraktivní instruktorkou jógy Caitlin, Jeff se setkal s ctižádostivou modelkou Sarou a zjevně si padli do oka. Jenže když se všechno daří, objeví se pokušení a problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Bena a Jeffa v záchvatu žárlivosti napadne, že by měli vyzkoušet věrnost svých partnerek tak, že se pokusí svést přítelkyni toho druhého. Milostné hrátky však naruší nejen jejich vztahy s kráskami, ale také dlouholeté přátelství a obchodní vztahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nějaká ta snaha o příběh by byla, slečny taky rozhodně nejsou špatný a i když tyhle "erotický" filmy moc nemusim, nebylo to úplně nejhorší, zasloužené 2* :-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch smysluplnějích erotických nováckých filmů - celekm dobrá zápletka , pěkné herečky, hezký scénky točené v playboyovském stylu a ta první scéna u bazénu je lahůdková - takovej bazén s vířivkou bych bral. ()

Sidon 

všechny recenze uživatele

Výskyt šablonovitě stupidních postav a přehrávaných scén byl umírněný, scénář jednoduchý, ale na erotický film docela konzistentní a dával smysl. U dialogů jsem příliš netrpěl a to je v tomhle žánru co říct. Pozitivně hodnotím erotické scény, které byly vskutku erotické a nešlo pouze o záznam soulože. Miss USA v hlavní roli byla pak už jen příjemnou třešničkou na pomyslném dortu. ()

Reklama

Reklama