Reklama

Reklama

Hlavní postavou kriminálního dramatu je mladá a pohledná policistka Vera Wolfová, která byla nucena zastřelit v sebeobraně pouličního zloděje. Státní návladní se však za dívku nepostaví a rozhodne, že tento čin nebude posuzován jako přiměřená obrana. Vzápětí se ukáže, že za vším je snaha přinutit Veru ke spolupráci na riskantním případu. Pokud přijme a přispěje k odhalení gangu, který obchoduje s děvčaty, bude její případ smeten ze stolu. I když jde o vydírání, policistka nabídku přijímá a nastupuje na místo barmanky v luxusním bordelu mafiána Hermanna Kühna. (Dawson321)

(více)

Recenze (3)

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála nováckých německých rádobythrillerů na který se dá koukat nejen díky krásné Sandře Speichert která je jako tajná policistka nasazena do mafiány prolezlého nočního podniku. ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Další z řady německých thrillerů, tentokrát navíc mixnutý romantikou kdy se policistka tajně nasazená v nevěstinci vyšetřit serii vražd dívek a obchod s bílým masem, zamyluje do nájemného vraha (který je ale v jádru hodný jenom měl těžký dětství :o) ), jenž je pravou rukou majitele nevěstince. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama