Reklama

Reklama

Yes & No

Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
Itálie, 2000, 3 min

Režie:

Bruno Bozzetto

Obsahy(1)

Pravidla silničního provozu aneb být poctivý řidič se prostě nevyplácí... (ČSFD)

Recenze (24)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá animace tu rozhodně není problém, protože o tu tady jde až v poslední řadě. Přiznejme si, že s lepší by to rozhodně nebylo ono. Neuvěřitelně humorné, ale na druhou stranu i pravdivé, doporučuji zhlédnout, ty tři minutky za to stojí. Viděl jsem i pár jiných variací, ale tohle je vrchol, škoda jen že se jedna sitauce opakuje dvakrát - zácpa je velmi podobná pohřebnímu průvodu. Hudba také výborná... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Itálie je úžasnou zemí, na jejíž silnicích se dá přežít pouze díky tomuto instruktážnímu snímku. Takže zapomeňte na zbytečné dopravní předpisy, neboť v silničním pekle se může prosadit jen ďábelský pirát, který posilněn alkoholem či povzbuzen drogou dokáže ze silnice odstraňovat největší nebezpečí - zákony dodržující šoféry. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nezvyknem sa pozastavovať nad titulmi, ktoré ČSFD ponúka registrovaným uživateľom na hodnotenie. Kľudne sa vyjadrím ku všetkému, čo mi príde pod ruku. Je mi jedno, či je to celovečerný televízny film, komerčný kino trhák, nízkorozpočtový experiment, dokument, diskusná relácia, reality show, vedomostný kvíz, hoci aký animák, záznam koncertu alebo divadelného predstavenia, či prachom zapadnutý čiernobiely, minútový, snímok z konca devätnásteho storočia. Na všetko mám svoje kritéria. Ale ako ohodnotiť toto? Veď to predsa ani nie je film. Zdá sa mi, že je to len primitívna počítačová animácia, ktorá sa snaží byť za každú cenu vtipná. Podľa mňa je to odpad! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 6/10/// +velice drsné, jednoduchá grafika, hudba přesně pasuje -mohlo být delší, opět jednoduší grafika/// Tak tohle nemá chybu! Fakt mazec, jako řidiče mě to velice rozesmálo a potěšilo. Vlastně nejhorší na tom je, že to není zas tak daleko od pravdy. Však se říká, s poctivostí nejdřív pojdeš :-)))/// Celkem 78%/// ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na autoškolu, pokud chcete uspět na silnicích, musíte být nemilosrdní, musíte být krutí a bezohlední – tohle video je k tomu skvělým instruktážním materiálem. Jen ho proboha neberte vážně! :) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama