Reklama

Reklama

Una gita di piacere

  • Itálie Una partita di piacere (více)

Obsahy(1)

Esther a Philippe tráví dovolenou u moře. Jejich vztah ani po osmi letech snad nemůže být šťastnější. Jednou při večeři se Philippe Esther přizná, že ji během té doby několikrát podvedl, a loudí stejné doznání. Po záporné odpovědi ji vyzve, aby si s někým začala. Netuší, jak záhy se jeho podivná žádost vyplní. Zanedlouho pořádají ve svém domě pravidelný večírek pro pár přátel, a mezi příchozími je i mladý hudební producent Habib... (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

O holčičce, která počítala. Měl jsem z filmu pocit, jako když nasednete na lodičku a necháte se plavit korytem umělé řeky, jejíž četné (života) zákruty dopředu nepřehlídnete. Paul Gégauff je mimořádně nesympatický herec, a své postavy se zhostil téměř bez emocí, přesto nemám výhrady. Ty (emoce) pak přišly velmi nenadále, a zvláště poslední zvrat nelze nazvati jinak než překvapivým, hřbitůvková lahůdka. Lehká erotika v podání Danièle Gégauff, Cécile Vassort a Pauly Moore (seřazeno odhadem k nejmladší), a malá holčička, kterou pan režisér trochu neuhlídal (nekouká se sice do kamery, ale při dialogu s otcem se tváří dost nepřirozeně, asi měla problém s textem). Mimochodem, Paula Moore se už svlékala ve filmu Pas de problème! v autě Jeana Lefebvra. Bravó, monsieur Chabrol! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tentokrat len lahko nadpriemerny film od rezisera Clauda Chabrola - svoje najslabsie filmy tocil az v 90. rokoch a potom po svojej 70 -ke. Suhlasim stym ze Paul Gegauf nie je sympatak, napokon som ho prezil, mala holka bola na presdrzku : tentokrat len 70 % ()

Reklama

Reklama