Reklama

Reklama

Černající stíny

Obsahy(1)

Detektiv King vyšetřuje vraždy tří studentek spáchaných sériovým vrahem. Postupně však přichází na to, že byly členkami jednoho podivného studentského kroužku, který by s těmito vraždami mohl také nějak souviset. (berg.12)

Recenze (5)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Film, který se svezl na pozdější popularitě Kevina Costnera. Ač obal videa hlásal málem hlavní roli, Costner má úžasný prostor asi deseti vteřin, řekne tak čtyři slova a kdybyste to nevěděli, ani ho nepoznáte. Dojde na nějakou tu vraždu na nějaké drogy na nejednu milostnou scénu... nebo tam nejsou drogy? Ale to je úplně fuk, děj se celému filmu úspěšně vyhnul stejně tak jako všechno ostatní. Bohužel jsem se mu nevyhnul tenkrát já v té videopůjčovně a jednu hvězdičku dávám jen proto, že „odpad“ si nechávám pro jiný druh filmů. Jak se tohle proboha dostalo vůbec dostalo do distribuce? ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Poté, co Kevin Costner strážil Whitney Houston, začala videodistribuce vytahovat z archivu filmové "skvosty" z počátků nikterak oslnivých začátků. Toto je jeden z nich na obale napsáno, že se jedná o strhující herecký výkon či co. Mnooo, jestli těch pár vteřin, co se Costner ve filmu mihne je strhujících, tak já jsem v tom případě android z jiné planety... ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Režie: Howard Heard, Kevin Costner se ve filmu jenom mihle, tady je pár herců: Elizabeth Trosper (Judy Colová), William J. Kulzer (Rydell King), Shea Porter (Morgan Colová), George Engelson (kněz), Dianne Hinkler (Helen Colová), Julius Metoyer (Billy Tovar), Terry Congie (Lee Faulkner), Lee Bishop (policista), Jacqueline Rochelle Brodley (dívka v lese), Carl Nubile (chlapec v lese), Nealie Gerard (prostitutka), Gérard Thomas (vrátný), Brianne Siddall (dívka na policejní stanici), Richard Escobedo (zatýkající policista), Marc Christopher (detektiv), Joseph Long (detektiv), Kevin Costner (Jimmy Scott) ()

Reklama

Reklama