Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Nové Resident Evil je absolutním propadákem na všech frontách. Na tomto seriálu je toho tolik špatného, že udělám spíše jen takový jednoduchý výčet - a to jak z důvodu, aby komentář nebyl dlouhý jako čekání na Godota, tak rovněž abych s tímto téměř odpadem neztrácel ještě více svého drahocenného času. Co je teda všechno tady špatně: nesympatické postavy s ultra idiotským chováním, u nichž nikdy nevíte, co za 3,14čovinu příště vymyslí; neuvěřitelně stupidní děj s mnoha logickými dírami, u kterých se snad tvůrci ani na vteřinu nepozastavili - to je, jako byste to nechali psát šimpanze!; slaboulinká akce, s níž se šetří, jako kdyby to byl šafrán, kaviár nebojánevímco; rozdělení na dvě dějové linie (minulost, přítomnost), kdy nevíte, která z nich vás „zajímá" víc, když ve ve výsledném srovnání jsou obě dvě stejně o hovně; celkový počet 8 dílů na tak zbytečný prostoduchý námět neposouvající RE nikam dál; obecné Netflixovské prznění mé oblíbené RE značky. A co to zachraňuje před odpadem, že dávám 1⭐?: dá se na to jakž takž koukat, když člověk hooodně vypne. Mně ale za to 8 dílů nestálo, a tak jsem vydržel 4. Celkově tedy za sebe seriál nikomu nedoporučuju - fanouškům RE, náhodným divákům, Netflix odběratelům - a doufám, že se příštího RE ujme konečně někdo zkušený - ne jak u tohoto seroše nebo nedávného remakeu. Vyhodnocení: Stejně je tenhle koment delší, než jsem původně  zamýšlel ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné to nebylo. Slabší průměr. Je pravda že jsem to musel začít asi po víc jak půl roce koukat zase od začátku, protože už jsem si to nepamatoval. Když překousnete první díl, tak se do toho dostanete. Děj se neustále prolíná ve dvou časových rovinách. Takže vlastně sledujete dva příběhy stejných lidí jen dohromady. Filmy s téhle série jsou někde jinde, ale jako kulisa při hraní her dobrý. Za zmínku stojí zmutovaný obří pavouk či krokodýl. Netflix si opět neodpustil stejnopohlavní paskvil v ději. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Děj v postapokalyptický budoucnosti příšerný, děj v přítomnosti o chlup lepší, ale stále skoro nekoukatelný. Jediný vyloženě + seriálu by se dala označit jen Paula Nunez. Sice i ta často přehrává až běda, ale alespoň je tu za pěknou mrchu, nosí podpatky a dle svých slov perfektně š***. Zbytek fakt nestojí za zmínku. Scénář je hrozný, akce neexistuje, zombie tu prakticky nejsou, na konci je wtf dinosauří aligátor, nemá to eye candy momenty, má to jen solidní hudební doprovod. Jenže když je vám všechno doslova ukradený, stejně soundtrack ničemu nepomůže. Šílenost, která byla po zásluze zrušena. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne nefunkčná paodnož značky Resident evil, ktorá neprináša okrem raw-vega,LGBT,africko teenegerského sociálne dramatického výplachu absolútne nič nové.O horore tu nemôže byť ani reč, scény so zombie by sa dali v celom tomto paškvile rátať na sekundy a monštrá na troch prstoch vrátane úplne otrasnej dúhovo rozprávkovej husenice, ktorá evokuje skôr pobavenie ako creepy monštrum.Velmi slabá RE: posledná kapitola pri tomto hnuse vyznieva ako hororový klenot.Otrasný casting, otrasný príbeh, nulové napätie, nulová atmosféra, veľmi amatérky podaná sračka, ktorá dehonestuje značku RE.Silno to líže odpad. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflixu sa tu podaril obrovský prešľap. Prečo preboha niečo pomenovať Resident Evil, keď jediné čo z toho sveta sa zachovalo sú akurát mená a názvy. Týmto sa seriál hneď na začiatku pochoval u všetkých ľudí, ktorí čakali, že sa aspoň troška bude držať predlohy. Druhou vecou, ktorá tento seriál pochovala je všetko ostatné. Herecky okrem Lanca úplne otrasná, teda ešte tá mrcha šéfka Umbrelly sa mi páčila ale inak celé zle. Scenár?!  Jak, povedzte mi jak môže niekto vymyslieť tak hrozný scenár. Toľko nelogických vecí som nevidel snáď nikde, mohol by som menovať ale to by sme tu boli dozajtra. Nepozerá sa nato vyložene zle, ale ja osobne som to dopozeral len preto, aby som videl kam až tá blbosť dokáže zájsť. Príšerky sa podarili, Zombie ale opäť úplne nula bodov. Väčšinu času sa tu kecá, podľa toho debilného scenára, s nesympatickými hercami a občas príde akcia. Tá väčšinou sklame tiež, ale malé svetlé chvíľky sa nájdu. Finále, no nič radšej.  Tvorcovia máju gule, že čakajú druhú sériu. Rozhodne sa vyhnúť, s RE to nemá spoločné vôbec nič . ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • V epizodě můžeme zhlédnout záznam s názvem „Lisa“. Jedná se o postavu Lisy Trevor, dceru architekta George Trevora, který postavil Spencerovo sídlo v Arklayských horách, v jehož útrobách Lisa žila. Byla unesena a podrobena výzkumu virů T, G a NE-α. Záznam označený jako RC-1998 je datovaný k 24. 3. 1998, tedy přesně čtyři měsíce předtím, co tým Alpha objevil sídlo. (ScarFace_V8)
  • Scéna, kde má Billie halucinace před zrcadlem, jak se postupně mění v zombie, je přímý odkaz na scénu z „Resident Evil 3“, kde měla Jill Valentine stejnou noční můru. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama