Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku se učitelka nastěhuje do domu své zesnulé tety, ale zjistí, že ji sužují nadpřirozené události a nevysvětlitelné nepřátelství místních buranů... (JasonCZ)

Recenze (4)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Jane Hardyová se rozhodne strávit léto v domě své tety, která zemřela při podivné autonehodě. Netuší, že se její teta zajímala o čarodějnictví a dodnes vzpomínka na ní budí mezi místními vesničany vlnu nevole. Sotva se Jane nastěhuje, začne ji pronásledovat tajemný pohřební vůz... Velice slušná duchařina, kterou shodil až odfláknutý závěr filmu. Jinak by to bylo za čtyři hvězdičky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Určite sa jedná o nadpriemerný horor, aj keď ten námet nie je práve najoriginálnejší, taktiež pointu nebol problém uhádnuť. Po atmosferickej stránke to však bolo veľmi slušné, taktiež mi bola sympatická hlavná hrdinka a hudba bola výborná. Dusná atmosféra kompenzuje strašne slabý scenár, kvôli ktorému si možno čoskoro nebudem pamätať, o čom film bol - nebola v ňom vlastne ani jedna zapamätateľná scéna, čo je trochu škoda. Je to vlastne haunted house horror - sú tam prízraky, zopár slušných ľakačiek, pár vraždičiek (privítal by som ich viac) a to tajomné pohrebné auto. Film sa nevyhol nudnejším miestam a v závere by som očakával viac napätia, napriek tomu však moje očakávania približne splnil. ()

Reklama

wick 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařilý duchařský horror....s tajemným autem, které pronásleduje Trish v.D. Téměř neznámý, ale zábavný kousek. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Lekaci film (nenazval bych to horor), ktery pusobi spis silou uspavaci. Alespon na me... stary dum, stare auto, stara zena. No, posoudit muzete na YT. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama