Reklama

Reklama

Goyôkiba: Kamisori Hanzô jigoku zeme

  • USA Hanzo The Razor 2: The Snare

Obsahy(1)

Druhý díl příběhů středověkého vyšetřovatele nazývaného "Hanzo The Razor". Hanzo vyšetřuje případ, do kterého jsou namočeny jak ty nejzvrhlejší kriminální živly, tak nejvyšší politikové města. Do toho ještě musí ustát duel s mladým samurajem, který chce s Hanzem změřit síly v duelu na meče... V cestě za spravedlností se opět neostýchá použít jakékoliv metody ... (Flipnic)

(více)

Recenze (8)

kinej 

všechny recenze uživatele

Ve druhém díle opět najdeme strého dobrého Hanza. I tentokrát se pustí do případu hlava nehlava a i tentokrát „vyslechne“ pár podezřelých, zneškodní doma několik útočníků a vybouří se na dřevěném špalku a pytli rýže. Potíž je trochu v tom, že druhý díl nenabízí vůbec nic nového oproti prvnímu, byť hlavní postava takový potenciál má. Takže dobrá zábava, ale nic víc. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce přečíst mé kompletní hodnocení a popis trilogie, ať si najde první díl Goyôkiba. Druhý díl je lepší než první. Divák je opět seznámen s až maniakální zarputilostí hlavní postavy vyšetřovatele Hanza, který se nebojí odmlouvat ani nejvyšším politikům. Lehce a nenápadně rozehraný příběh se v polovině změní v pravé peklo, kde není místo pro úsměv, atmosféra houstne každou minutu a neúprosný Hanzo má co dělat, aby vše ustál s hlavou na krku. Film obsahuje méně sexuálního násilí, ale více soubojů, gore, krve a hlavně naprosto špičkový příběh/scénář. Opravdu bombastická kultovní klasika japonské akční explotation kinematografie 70. let ... ()

Reklama

erl 

všechny recenze uživatele

Druhej Hanzo je ještě lepší než první díl (Sword of Justice). Spousty explicitní zábavy , stříkance krve , mučení , sexuální zneužívání , zocelování pohlavního údu a trochu té samurajské poetiky. Navíc Shintaro Katsu je skvělej a má charisma na rozdávání. Těším se na další pokračování.... ()

stub 

všechny recenze uživatele

Druhá část za první nijak nezaostává, přesto se některé prvky (zvláště pak co se humoru týče) opakují více, než je zdrávo a narozdíl od jedničky, kde asi málokdo tušil, co přijde, se v podstatě ničeho nového nedočkáme. Takže fajn, slušná porce zábavy, ale je to opět o tomtéž. Režijně je vše v pořádku, Misumi měl však lépe zvládnuté vážnější scény (kterých je v celé trilogii nicméně poskrovnu). Akcí je druhý díl našlapaný ještě více než předchozí, navíc jej svou přítomností ozdobil populární Kei Sato. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Hanzo zvaný Britva ( v tvári pribratý Shintarô Katsu ) vyšetruje prípad brutálne zavraždenej mladej ženy. Stopy vedú opäť k vysokým politickým miestam... Samurajská kriminálka je určite lepšia ako prvý diel, avšak z neznámych príčin neponúka nič nového. Zase sme svedkami netradičných vyšetrovacích metód ( takže sa všetko zopakuje ako v predošlej časti ), príliš svetlá "krv" strieka všade možne a "rozpárané brucho" ponúkne čerstvo nakrájaný melón... 3+ ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama