Reklama

Reklama

Gojókiba: Oni no Hanzó jawahada koban

  • Japonsko 御用牙 鬼の半蔵やわ肌小判 (více)

Obsahy(1)

Svérázný vyšetřovatel Hanzo Itami (Šintaró Kacu) ve svém třetím filmovém dobrodružství odhalí komplot, který sahá až do nejvyšších pater šógunátu. Spiklenci hodlají přetavit a z méně kvalitního zlata znovu vyrazit miliony mincí; takto nabyté peníze navíc půjčují ostatním samurajům na vysoké úroky. Hanzo opět neváhá tasit svou katanu i použít řadu úskoků, aby plánu zabránil. (Ertai)

(více)

Recenze (7)

kinej 

všechny recenze uživatele

A do třetice všeho stejného. Opět skvělá ústřední postava a slušný příběh. Ale upřímně film mi úplně splývá s dvojkou, takže o originalitě nelze již moc mluvit. Hanzo by si zasloužil lepší příběh. ()

Cabal 

všechny recenze uživatele

Celou trilogii Hanzo The Razor perfektně charakterizoval recenzent na dvdmaniacs.net: Ninjas. Samurais. Ghosts. Hot Japanese lesbians. Plentiful nudity. Blood. Guts. Swordplay. A giant penis. These movies have all this and more. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Tretí záverečný príbeh "samurajských krimináliek" sa točí okolo krádeže zlata v shogunáte. Násilie ustúpilo, je to viac komornejšie a vzhľadom k žánru o trochu slabšie ako predchádzajúce filmy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je sice velmi dobře zpracovaný, ale bavil mne ze všech nejméně. Ubylo násilí, sexu, nahoty, akce i zajímavých nápadů. Vše se točí kolem jednoho případu - úniku zlata z paláce, a po pravdě mne to příliš nebavilo. Nebo alespoň ne natolik, jako předchozí dva díly. První šokoval, druhý byl rozjetý a temný, třetí je takový nemastný neslaný... Na druhou stranu se musí nechat, že přibylo humoru. Každopádně velmi dobrý film, jen v rámci trilogie prostě slabší ... ()

stub 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie s sebou opět přináší změnu režiséra, tentokráte je jím Yoshio Inoue. Vzhledem k tomu, že jde o jméno mě neznámé, byl jsem překvapen, jak je celý snímek svěží, zábavný, dynamický a plný nápadů ("duch", dělo...). Stejně jako předchozími částmi, nás provází spousta akce a parodického humoru, vtipná hudba, či výjimečně zábavný Ko Nishimura v roli Itamiho nadřízeného, zkorumpovaného "Hada" Magobeie. Dávám o hvězdu více, než "předchůdcům", jelikož jsem čekal stagnaci (a ještě méně nových prvků, než u dvojky), ke které však k mému značnému údivu nedošlo. Opravdu zdařilé rozloučení se s Hanzem Itamim a jeho praštěnými příběhy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama