Reklama

Reklama

Zatôichi abare tako

  • Japonsko 座頭市あばれ凧 (více)

Recenze (14)

Flego 

všechny recenze uživatele

Siedme pokračovanie sa nesie v duchu predchádzajúcich, ale predsa len má v sebe čaro nového. Úvodné sekvencie sú odľahčené nebývalým vtipom a boje Zatoichiho s bandou, ktorá chce ovládnuť pobrežie rieky, sú veľmi neúprosné a kruté. Záver mi pripadal na škodu veci trochu useknutý, ale ja sa neprestávam diviť, ako ma táto séria baví. Tu je predchádzajúca časť a nasledujúca časť. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší Zatoichi. Má emoce a skvěle zvládnuté závěrečné zúčtování. Hra světel a stínů, která je završena seknutým koncem. Cela tato série doposud drží vysoký standard, tento snímek z ní však vybočuje. Jsem zvědav, jestli se další Zaitochi filmy dokáží dostat až na takovou parádu, jako v tomto případě. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel Zatoichiho síce obsahovo len opakuje motývy z prechádzajúcich dielov, no charizma hlavného hrdinu opäť spolahlivo tiahne celý film. Jednoduchý gangsterský príbeh znova vtipne poukazuje na nepekné ľudské vlastnosti a Zatoichi, ktorý polovicu filmu len tradične postáva v pozadí a sleduje, v závere nadelí každému to, čo si zaslúži. Chuťouvkou je akčná scéna, kde Zatoichi zpacifikuje bandu grázlov pod vodou. (8.1/10) ()

tomisaburo 

všechny recenze uživatele

Konečně někoho napadlo vyšít po Ichim z kulovnice. Samozřejmě marně. Zápletka standartní kvality, od první chvíle je tedy jasné, kterého tlustoprda Ichi v závěru vyvrhne a vykostí. Ještě poplést hlavu pěkné holce a jde se dál. Soubojů (alespoň těch velkých) je trochu míň, ale o jejich kvalitě není pochyb. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jaké neviděné cosi číhající pod vodou je ještě děsivější, než velkej bílej z čelistí? Ano, je to on, slepý masér s katanou! Přestože Iči na začátku páchá víc než zdatnou porcí příjemných humorů, patří tenhle díl k těm horším, asi nikdo nechce po téhle sérii artovou filosofii pětihodinových litevských dramat o prodavačích použitých žárovek, ale přece jenom by bylo fajn, kdyby nebyl děj tak... Jednoduchý. Ovšem co se musí ocenit, přestože se jedná už o sedmý díl, dokázali tvůrci závěrečný střet zas ozvláštnit něčím jiným. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama