Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký thriller v režii Johna Badhama představuje herečku Candice Bergenovou v roli úspěšné spisovatelky Daisy Lowendahlové. Psaní jí však přerůstá přes hlavu a ona sama prožívá návaly strachu a iracionální úzkosti. Rozhodne se proto, že s prací končí a uchýlí se do ústraní svého domu na pláži. Zanedlouho však právě tam uvízne jako v pasti se dvěma muži - jeden je vrah, jehož najal její bývalý manžel, druhý ji chce zachránit. Dokáže Daisy včas rozeznat, kdo je kdo? Film je adaptací hry Iry Levina, autora světoznámých děl jako Rosemary má děťátko či Stepfordské paničky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Daisy Lowendahl (Candice Bergen) je úspěšná spisovatelka detektivních románů, která bohužel trpí depresemi a chorobným strachem ze tmy, z malých prostorů a možná i z lidí. Jednoho dne po příjezdu domů najde doma mladíka, který jí tvrdí, že viděl jejího psa mrtvého na pláži. Vzápětí se zde objeví policista, který chce mladíka zatknout. A Daisy zjišťuje, že jeden z přítomných jí chce zabít (na příkaz jejího manžela) a ten druhý ji chrání. Ale který je který ? ... Film se na začátku tváří jako parádní thriller (dokonce zde jsou náznaky i slavné Misery nechce zemřít), aby se vše pak nějak zamotalo, že ani sám vrah netuší, koho a proč chtěl vlastně zabít. Navíc je zde plno nelogičností (např. Daisy vraha donutí vrazit ruku do drtičky odpadů, ale místo aby se kochala jeho potupnou smrtí a radovala se ze života, tak mu radši pomůže a dokonce mu zranění ošetří ... nechápu). Navíc ke konci se celý film změní ve slovní přestřelku a vraha nakonec dostane zapnutý mobil? eh.. nevermore ()

John80 

všechny recenze uživatele

Spisovateľka sa rozhodne tráviť čas vo svojom dome a medzitým ju nečakane navštívi mladý chlapec , ktorý tvrdí,že ju chce zachrániť a ďalší najatý  chlap jej manželom , ktorý sa ku snaží zabiť,film sa odohráva  v dome počas jednej noci 3* ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama