Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (456)

Ruut 

všechny recenze uživatele

"Bav se", říká Velký Arnie v cameo roličce na začátku filmu. To sice patřilo Rockovi, ale i já jsem si tento film pěkně užil. Klasická akčnárna ve stylu osmdesátých let s výborně udělanými bitkami, ale semtam trochu chaoticky nasnímaná. Vůbec kamera se snaží tvářit za každou cenu strašně cool a sem tam to opravdu hodně štve. Příběh je plný všech klišé tak tipických pro podobné filmy. Postava , kterou hraje The Rock je absolutní kladas, jako by vypadnuvší z Rychlých šípů. No ale Vítejte v džungli je přece jen komedie která má za cíl pouze příjemně zabavit. To plní beze zbytku. Herci sympaticky přehrávají a sem tam i zparodují (chtěně) obvyklé klišé. Akce je taky dost. Tak proč ne. Spíše 70%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je prvý film s wrestlerom Dwayne Jonhsonom (známejším pod pseudonymom The Rock), ktorý sa mi naozaj páčil. Stvárnil svalnatého tvrďáka Becka, ktorý nerád vyhľadáva problémy a vždy dáva najskôr možnosť si vybrať. Za A: v kľude splniť jeho požiadavku, bez zlomených kostí, modrín a vybitých zubov. Možnosť B je opakom áčka. Pri jeho povolaní zväčša musí pristúpiť ku tej druhej možnosti. Keď prijme kšeft, že privedie z brazílskej džungle späť do Štátov neposlušného mafiánskeho synka, rozbieha sa parádna akčná podívaná ako z osemdesiatých rokov. Nie náhodou sa v úvodnej scéne mihne legenda akčných filmov Arnold Schwarzenegger a symbolicky predá štafetu mladej krvi. *** ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

The Rock je herecky niekde úplne inde než kedy bol Arnie a naozaj ma VEĽMI milo prekvapil a spolu so Scottom (toho zrovna moc nemusím) a ku koncu s Bremmerom (Spud sa vrátil a má kilt, gajdy a lietadlo mu drží po kope kobercova páska) vytvorili uletenú trojku. Bitky sú výborné, Rosario pekná a film je úplná pohodička. Oddychovka ako sa patrí. Doporučujem. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Teda!!! Filmy s The Rockem mám hodně rád.Tento film mi dokazuje , že The Rock je opravdu moc dobrý herec a navíc hodně cool.Seann William Scott mi zase dokazuje , že taky dokáže hrát dost solidně.Takže tady máme skvělou dvojku, dobrýho padoucha , sem tam něco vtipnýho a hodně dobrý akční scény.Tenhle film je hodně zábavný a utekl mi strašně rychle a příjemně.Já nemůžu dát prostě pod 5*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Travis Walker. Hnědý vlasy, asi dvacet. Má modrý triko a džíny. Teď se tváří dost překvapeně." Kdyby mě našlo cosi, co vypadá jako The Rock a tvrdilo mi, že se jmenuje Beck, tak bych mu to věřil. Sám sebe bych omráčil, spoutal se a zabalil bych se do příručního zavazadla, abych to nenaštval. Jenže takovému Travisovi vůbec nezáleží na tom, že to naštve, Hatcherovi, že to rozbojuje a opičákovi, že to oslintá. To je slušná výchozí pozice a jelikož mám akční srandy a Marianu docela rád, tak připouštím, že jsem se u toho zasmál přesně tolikrát, kolikrát řekne Rock. Tedy Beck. No prostě takový to velký, co bije lidi. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Původně se měl film jmenovat "Helldorado", pak byl název změněn na "Welcome to the Jungle" (odtud ten český) a nakonec šel snímek do kin jako The Rundown. (zdenur)
  • V jednom záběru nasadí Beck (Dwayne Johnson) pouta muži s rukama za hlavou, v dalším záběru má však muž ruce dole za zády. (Terva)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama