Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejpříšernější na celé téhle slátanině byla ta hudba! Ta přeřvala úplně všechno a byla tak neskutečně úděsná! Affleck ještě ušel, ale Lopez, která působila tak uměle a prkeně mě doháněla k šílenství, kor když její postava měla pořád nějaké chytré promluvy a rady do života...Nejzajímavější pro mě byla jedině scéna s Al Pacinem a tím, jak se zeptal Louise na důležitou otázku a jedině lituji a hlavně nechápu, proč si Christopher Walken zkazil svoji reputaci tím, že v tom filmu byl taky. Sice pár minut, ale byl. Byla to šílená nuda, splácaná dohromady se vším co se dalo a jen lituju, že tam byla jen jediná mrtvola...To znamená, že je škoda, že se Walken Jennifer Lopez taky na něco nezeptal ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychová záležitost, Ben affleck je tady takovej přijemnej zábavnej chlapík a Jennifer Lopez je fakt úplně neskutečně sexy, nikdy jindy a jinde si jí víc sexy nepamatuju a asi hlavně proto se mi to docela líbilo, že jo? Jinak je totiž příběh taková jednorázovka okoukaná, bez většího děje. Ale co, koukalo se na to pěkně. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jako rozhodně se nejedná o žádný kinematografický klenot, ale jeden z nejhorších filmů všech dob? Viděli jste některou z posledních "seagalovek"? :-) Nedramatická historka o únosu mentálně zaostalého kluka (skvělý Justin Bartha) dvojicí nuceně spolupracujících nájemných "gangsterů" (naopak chvílemi až tragicky špatní Ben & Jennifer) za sebe bez ladu a skladu řetězí dialogové, o své podvratné výjimečnosti přesvědčené, často vskutku mimózní scénky (hrožení kung fu vydloubnutím oka, monolog o kráse vagíny, výstup poldy Christophera Walkena). Nicméně nějak mi sbližování nadrženého "bejka" a roztávající lesbické "krávy" uteklo vlastně bez rizika. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů? Pche! Spíš milá, jemná romantická komedie, která obsahuje tolik originality a skvělých nápadů, že by se některé další počiny (i ty daleko lépe hodnocené) mohly třeba zbláznit a nedosáhnou jí ani po kotníky. Teorie palce v několika různých směrech, teorie jasně vs. ano, teorie nehtů a spousta dalších geniálních myšlenek - to všechno mi zůstane v hlavě dost dlouho, něco dokonce i napořád. Panebože, lidi vzpamatujte se! Tyhle odpady si zaslouží The Room od "mistra TFUJ Wiseaua" a ne takováhle hezká a elegantní věc! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No jasně nějakej americkej bimbo řekne, že je to nejhorší film všech dob, pak přijde csfd stádo a už tam mydlí jeden odpad za druhým. Nejhorší filmy všech dob si ovšem já představuju trošku jinak. Problém tady toho kousku jsou naprosto katastrofálně napsaný hlavní postavy. Larry je chvíli za drsňáčka, chvíli za hlupáčka, chvíli za romantika, chvíli za machos a jeho vůbec postava tak celkově působí jak dva dny stará blitka na chodníku. Ricki to je snad ještě horší, to měla bejt gangsterka nebo co ? Jestli jo, tak si měli tvůrci pozvat na plac třeba Kalouska nebo jiný kluky a holky z našeho slavnýho politického spektra, ať se scénarista učí od mistrů oboru. Na druhou stranu, ani tenhle totální záser nezabránil některým solidně vtipným scénám a dialogům. Hlavně mistr Louis tam ze sebe sypal slušní slovní démanty. J.Lo herecky nic moc, ale sexy tady teda ta holka byla, ne že ne. Myslím si, že když filmu dám 3* budu jisto jistě za pana spravedlivýho. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Culver City, v Long Beach, v Los Angeles a v Orange v Kalifornii. (rafix)
  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)
  • Slovo „fuck“ ve filmu zazní 124krát. (Pumiiix)

Reklama

Reklama