Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dean Cage (Wesley Snipes), bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací, je omylem označen za agenta CIA a unesen. Únosci mu vstříknou do těla drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl. Chtějí využít jeho schopností a speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života. Musí utéct, najít protilátku a zahnat démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

klerik 

všechny recenze uživatele

Debilný distribučný názov (niežeby ten originálny za niečo stál). Znesiteľná snipesovka (zbohom, UMENIE BOJA 2), ale patrí k tým menej akčným (niečo ako STRELC V OHROZENÍ). Teda veľmi málo sa tu bije, ale hrdina je neustále na úteku. Záporáci sú príjemne odporní, dokonca zaujme aj prelínanie halucinácii s realitou. Škoda, že tvorcovia akoby nepoznali napr. staré seagalovky, kde na vyvolanie bitky stačil jeden škaredý pohľad. Natočené i napísané béčkovo, ale stále pozerateľne... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto štúdiovom filme sa ťažko niečo hodnotí, pretože tých pár ľudí čo tu pobehuje nerozohrá bohvieako napínavý dej. Pár lokácií pôsobí lacno, streľba odfáknute a predstavy Snipesa také nedorobené. Klasický vytvorený hrdina, ktorý sa snaží behať a strineľať a hovoriť pár vtipných viet. Snipes ani náhodou nemá deväť životov, pretože za ten krátky čas sa nestihne okrem obesenia muža, zostrelenie vrtuľníku a urobenia kroku napred, nič pamätateľné udiať. (videné 19.10.2019, Dajto archív) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční snímek, kerý má slušný rozjezd, ale pak pozvolnou pointu s velkou nudou. Veterán se omylem dostane do stetu zájmů jisté společnosti co vlastní jakou si drogu, po které uděláš co tě řeknou a jemu jí v domění, že se jedná o někoho jiného píchnou. A to je celé. On má rázem halušky aneví co je skutečnost, jeho přítlkyně policistka se snaží přijít na to co a jak. A hlavně mu pomoct. Nejhorší na tom celým je že se to odehrává v noci a tudíž toho není zase tak moc vidět zvlášt, když je hlavní postava černoch. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes je jako kočka, které právě zbývá poslední život. Těch osm už dávno opustilo zemskou přitažlivost a jeho poslední život už pomalu také vyhasíná pod vlivem látky, která ho ničí ze vnitř a to je každopádně horší. Celý film je nesmyslný, zničující a prázdný až hanba. Akční scény nijak negradujou, příběh je spíše k smíchu a celé je to chvílemi dost schyzofrenní a rozmazané. Stejně jako chování Wesleye Snipese, jenž si po závěru Bladea marně hledá východisko, ve filmech, u kterých kvalita snižuje veškerou možnou hranici. Jestli to takhle půjde dál. Budeme tu mít na podnose další vyhaslou hvězdu, kterou nezachrání už ani podpis samotnému Ďáblu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další vyhaslá hvězda se pomalu hlásí o své místo v akční síni zapomnění. Thriller Unstoppable Snipese zcela jistě nezastihl v nejlepší formě, ostatně o té se může divákovi snít už skoro dobrých deset let. Ani třetí díl komiksového Bladea nebyl tím pravým ořechovým, tentokrát nám Snipes nabízí prázdné a vyčerpané béčko, které by se lépe hodilo někam na začátek devadesátých let. Myšlenka zdrogovaného hlavního hrdiny je jak z epizody nějakého průměrného seriálu, akce je bez nápadu, napětí i sebemenšího náznaku něčeho zapamatovatelného!! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Film se odehrává celý v noci. (cariada)

Reklama

Reklama