Reklama

Reklama

Moje velká indická svatba

  • Velká Británie Bride and Prejudice (více)
Trailer

Obsahy(1)

Gurindera Chadha, uznávaná režisérka filmu Blafuj jako Beckham, se při natáčení zdokonalené společenské komedie Jane Austenové spojila s naprosto neočekávaným partnerem: hudební a taneční podívanou Bollywoodu. Výsledkem je nový pohled na nadčasový příběh o hledání lásky - převyprávěný tak jako nikdy před tím - s drzým humorem, okázalými tanečními scénami a svéráznou romancí bombajských kasovních trháků. Stejně jako v literární předloze i Moje velká indická svatba svede dohromady dva lidi s naprosto odlišnými názory, ale tentokrát jsou také z jiného konce světa. Doslova se v komedii plné barev, humoru a emocí střetává Východ se Západem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Když v televizi opravdu, ale opravdu nic nedávají, je možné vydržet tento spektákl plný barev, tance a hudby, budete se však muset vzdát jakéhokoliv očekávání - ve smyslu příběhu, vtipu, hereckých výkonů, zajímavosti postav.....vlastně úplně všeho. Krom očí pro pláč vám zbydou zas jen ty barvy, tanec a hudba, ale pro změnu to někdy i stačí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jane Austenovou nijak zvlášť nevyhledávám ani v tradičním pojetí, ale takhle je to docela příjemná změna. Hlavním plusem je samozřejmě bohyně Aishwarya Rai debutující v anglicky mluvené produkci :) V epizodce se mi líbila i Ashanti a celkově jsem si spokojeně srovnala tuto svatbu s Mojí tlustou řeckou svatbou a klasickým BBC seriálem Pýcha a předsudek. V této pestrobarevné zábavě nechybí ani Anupam Kher nebo Naveen Andrews, takže nechybí už nic. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Film, který naplní naše smysly, pastva pro oči: krásní lidé, překrásná indická krajina, ale především: neuvěřitelné barvy! A požitek i pro sluch - nádherná indická hudba. A ty tance, bože můj! Zážitek jako jeden z mála. Nemám ráda muzikály, ale tento si čas od času pouštím opakovaně a vždycky znovu mě potěší. ()

sulimo odpad!

všechny recenze uživatele

No nene, tohle bylo minimálně maximálně moc. Do půlky jsem si řikala, že to je parodie....pak mi došlo, že to myslí vážně, tak jsem si řekla, že pokud si chci zachovat vlastní duševní zdraví a úctu k Austenové, tak to vypnu...vypla. Budu dělat, že jsem to ani neviděla, protože tohle působí jak průjem barev se zvuky ze zoo. Aby se Vám to vůbec líbilo, tak se asi předpokládá, že o Jane Austenové jste nikdy neslyšeli, nikdy jste neviděli jediný film či seriál s názvem Pride and Prejudice a k tomu všemu Vám musí nutně zdegenerovat mozek pod nátlakem Vámi permanentně sledovanými Bollywoodskými trháky, které musíte milovat. No, já těmto vysokým požadavkům neodpovídám, takže bohudík mám tu soudnost tomu nedat jedinou hvězdu a po shlédnutí toho filmového průjmu v první půlce, si jdu propláchnout oči, uši a budu mlátit hlavou o zeď tak dlouho, dokud na tenhle odpad nezapomenu. NEKOUKEJTE NA TO!!!!!!! ()

pimp 

všechny recenze uživatele

Uff, tak tohle bylo jak ze strašidelnýho zámku. Na začátku chvilka zábavy, když divák tipuje, kdo si koho vezme a kdo bude škodit. Není těžký tipnout ani manželku toho komika z LA, takže slabota. Jen jsem doufal, že jim ke konci ten záporák aspoň pořádně zatopí, ale i to byl čajíček. A vůbec, chybějí tam akční scény. Když Bollywood, tak originál a ne tahle kašírovaná napodobenina s bílým toporným panákem v hlavní mužský roli. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (21)

  • Mellan Mitchell (Bijili) měl ve filmu jednu větu ve scéně v kuchyni, kde se baví Lalita a Johnny, ale nakonec byla z filmu vystřižena. (HappySmile)

Reklama

Reklama