Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Servírku Juanitu Hutchinsovou opouští další z partnerů, k tomu odchází i její osmnáctiletá dcera Candy do Colorada za svým milencem Davem, drogovým dealerem. Brzy nato přijíždí do městečka na pohřeb otce bývalá láska Juanity, Slick Henderson, který ji opustil před dvaceti lety. Juanita je přes den servírka a v noci se věnuje své vášni, zpěvu country hudby. Slick zjistí, že má velký talent. Otevřeně i skrytě se tedy snaží ji na tomto poli podporovat a pomáhat. (Terva)

(více)

Recenze (3)

Terva 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti letech se servírka Juanita opět setkává se svým někdejším přítelem. Z kdysi romantických milenců jsou dnes zralí lidé, ale láska nezestárla..... Kamera - Michael Ballhaus. Scénář - Dan Jenkins ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Baja Oklahoma je název písničky, kterou složila hlavní hrdinka Juanita v tomto jednoduchém melodramatickém příběhu o ztracené a znovu nalezené lásce. Herecky mě spíš než ona, zaujala několika vtipnými momenty její temperamentní přítelkyně v podání Swoosie Kurtz a taky její dcera, kterou představovala tehdy začínající Julia Roberts. Ponecháme-li stranou epizodu s drogami, byl to snímek plný vzpomínek a country muziky, které tam ale na můj vkus mohlo být ještě daleko víc, zvláště když v závěru vystoupil i legendární zpěvák Willie Nelson. Bylo by to v životě fajn, kdyby ti, kteří nás kdysi opustili se k nám zase po čase vrátili zpět. ()

Reklama

Reklama