Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI odjíždí i se svou rodinou do Austrálie, aby tam chytil sériového vraha. Když australská policie zadrží hlavního podezřelého, agent s rodinou se vracejí zpět do USA. Jenže pravý vrah se právě také vrací do USA - a navíc letí stejným letadlem... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Dej, scenár, réžia-všetko chabé. Podpriemerný film, ktorí je ale fajn na pozdný večer, ako oddychový film-za takých okolností som ho v televízii videl ja. Aj keď som sa často nudil. Neodporúčam to, pozerať v štýle:"Idem si pustiť film na oddych." Budete sa veľmi nudiť. :-) Slabí film, na ktorí si po ránu sotva spomeniete. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Masovej vrah na palubě letadla? Že se vám to zdá jako dobrý nápad? No tak to ste ještě neviděli tohle! Devizou levnýho televizního thrilleru je jednoduchá zápletka a leckdy dost pofidérní provedení. Jenže kdyby tohle platilo, díváte se ještě na slušný film. Ten chlápek z Jagu (D.J. Elliott) si tu snaží hrát na drsného vševědoucího agenta F.B.I. jenže mu už jaksi nedochází, že drsnější je i sepraný spodní prádlo než on sám. Docela mě zaujal nápad s tím naservírovat divákovi hned několik možných podezřelých, jenže mé první nadšení záhy vyprchalo, když už 45 minut před koncem nebylo těžký uhádnout kdo ten šílenec je. Nebudu se opírat do počítačové animace letadla, jež spíš připomíná instruktážní video pro modeláře než efektní podívanou, ale závěr u thrillerů leckdy určující artefakt, to je teda humus. Chvilkama mi rvačka připadala jako zápas diabetiků o inzulín a ne jako likvidace vraha. No za první větu svého počínání dávám jednu hvězdičku a přikládám pytlík na zvracení, kdyby to na někoho náhodou bylo moc. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezda JAG-u alias nezdravo pohľadný/sebavedomý/sympatický D.J. Elliot sa predstavuje ako agent FBI0 pátrajúci po sériovom vrahovi. Ak čakáte temnú atmosféru... čakajte ďalej. Po propagačných záberoch na Austráliu (natočených pravdepodobne cestovkou), sa lietadlom vracia domov. Keďže sa to udeje už v prvých 30. minútach, je zrejmé, že sa niečo musí stať. A veruže sa stane. Bude to dlhý let. Hlavne pre diváka. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama