Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oceňované herecké hvězdy Johnny Depp, Kate Winsletová, Dustin Hoffman a Julie Christieová excelují v tomhle kouzelném příběhu o jednom z největších vypravěčů všech dob a o lidech, kteří ho inspirovali k vytvoření jeho mistrovského příběhu o Peteru Panovi! Kariéra slavného dramatika jménem James M. Barrie (Depp) se ocitne na křižovatce, když se z jeho nejnovější hry stane propadák a skeptici začnou zpochybňovat jeho budoucnost. Pak se ale náhodou seznámí s vdovou (Winsletová) a jejími čtyřmi dobrodružnými chlapci. Zrodí se mezi nimi přátelství, které podnítí představivost potřebnou k vytvoření Barrieho největšího díla! Snímek Hledání Země Nezemě s hvězdným hereckým obsazením skýtá okouzlující zážitek! (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (742)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se nedokážu rozhodnout v hodnocení... ty čtyři hvězdičky jsou k dobru zaokrouhlených 7/10. Ačkoliv herci (včetně těch dětských) jsou skvostní a technická stránka precizní a kouzelná, především svou první polovinu na mě film působil dojmem předvídatelné sbírky klišé, neschopné dostat se pod povrch. Ale ten závěr... to je nádhera... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

v přípravě na tento příběh jsem nic neošidil. opravdu! bohužel mé očekávání nebylo naplněno (tak to dopadá většinou, když se člověk na něco těší). já se tak těšil jak budu moct zapojit svoji fantazii, jak znovu prohlédnu dětskýma očima. podařilo se to jen na 70%. bohužel pro mě. asi stárnu. a příště se na nic nebudu těšit. je to takové zvláštní. ostatním tento příběh doporučuji a vím, že určitě budou nadšeni. nejen s J.D., který je vynikající , ale i s D.H. a hlavně s dětskými hrdiny. je zde tolik krásného. a je jen třeba chtít snít a vidět to co vidí děti. a nikdy nepřestat věřit na víly. honem, řekněte že ano! i když zemřít, ano zemřít, to bude obrovské dobrodružství! ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Okouzlující drama o vytvoření klasiky pro děti Petr Pan. Životní příběh Jamese Matthewa Barrieho, kterého bravurně ztvárnil Johnny Depp a byl za svůj výkon nominován na Oscara, je vykreslen tak citlivým a laskavým dojmem, že si ho hned po pár minutách zamilujete. Kate Winslet samozřejmě též nezklamala. Marc Forster natočil po Plesu příšer další zdařilý kousek, kterým předčil svoji režijní prvotinu. Hledání země nezemě bych neoznačil jen za film pro děti, ale naopak pro všechny věkové kategorie, protože způsob vyprávění a natočení se musí zalíbit každému. Čtyři a půl hvězdičky..... ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání. Film je to sice jistě kvalitní, a téma bylo jistě zpracováno věrně, ale mě osobně příliš nezaujal, protože se mi pohádka o Petru Panovi nikdy nelíbila (film mě o opaku přiliš nepřesvědčil) a pozadí jejího vzniku a osobnost jejího tvůrce mě tudíž nikdy nezajímala. Depp i Winsletová jsou hodně nevýrazní, a myslím, že s odstupem času tento titul v jejich biografiích příliš často citován nebude. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je až moc mustrový a sázkou na jistotu na to, aby mě dokázal opravdu zasáhnout. V ničem nezachází příliš daleko, v ničem netlačí na pilu. Je to vlastně docela chladný film ze svojí podstaty. Přesto má ale plno silných momentů, které z něj nějak tak dělají dostatečný zážitek, na který se nejde zlobit. Zkrátka dobrá filmařina bez přídavků. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (16)

  • Je tradicí, že v divadle hraje Petra Pana vždy dívka. (Kulmon)
  • Natáčelo se v Richmondském divadle v Londýnské čtvrti Richmond na Temži, v Hyde Parku nebo na Bromptonském hřbitově. (Terva)

Související novinky

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Oscaroví tvůrci míří do Prahy

Oscaroví tvůrci míří do Prahy

15.10.2011

Praha se už brzy zařadí po bok dalších světových měst, která mají štěstí na velké kulturní akce s účastí zajímavých hostů. V pondělí 21. listopadu 2011 totiž Rudolfinum hostí benefiční Concert for… (více)

Besson sa vracia

Besson sa vracia

20.05.2005

V roku 1999 Príbeh Johanky z Arku s Millou Jovovich pomerne nečakane prepadol a jeho režisér - slávny Luc Besson (na obr.), tvorca takých kultov ako Leon alebo Brutálna Nikita - sa odvtedy venoval už… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno