Reklama

Reklama

Blueming

(seriál)
  • Jižní Korea 블루밍 (více)
všechny plakáty
Jižní Korea, 2022, 14 min

Režie:

Hwang Da-Seul

Scénář:

Hwang Da-Seul

Obsahy(1)

Cha Siwon (Kang Eungbin) je zosobněním dokonalosti. Na univerzitě se těší popularitě jak pro své výsledky, tak pro svůj vzhled a charisma, což si chce za každou cenu udržet a v očích svých vrstevníků musí být vždy perfektním. Jednoho dne se však potká s chlapcem jménem Hyeong Daun (Jo Hyukjoon), který se zdá být ve všem lepší než on, a navíc mu začne věnovat mnoho pozornosti. Krátký romantický seriál o každodenních strastech, přísné společnosti plné očekávání a rodinných vztazích. (goshyes)

(více)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Režisérka Hwang Da-Seul je zárukou, že pod jejíma rukama neprojde projekt podřadný. Vzpomeňme na její skvosty v podobě To My Star a nebo Where Your Eyes Linger. Tak tomu bylo i u tohoto seriálu. U mě není za deset, ale těsně pod a i tak je výborný. Dobrý nápad, citlivé herectví a profi zpracování. Snad jen trochu bych uvítal někdy trošku svěžejší tempo, ale to není výtka a vím, že to tak tvůrci chtěli ... 9999 ()

vodnicka 

všechny recenze uživatele

Tento seriál miluji, od hereckých výkonů, přes scénář, celkovou atmosféru. Rewatch value: 10/10. Je to jako vřelé objetí, můj komfort kbl seriál. ()

goshyes 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, nekýčovitý, realistický a tak pěkný! Scény jsou krásně natočený, všechny postavy maj něco do sebe, příběh a situace jsou hezky vykreslený - nedokonalí rodiče, vztahy se sourozenci, názory od okolí, sociální sítě, závist, láska, kamarádi, sebepřijetí... Je to krátká, pro někoho možná nudná jednohubka, která nevybočuje z davu a ve který se nehrotí, ale rozhodně má něco do sebe pro svoji originalitu, atmosféru a pohodu. ()

Reklama

Reklama