Reklama

Reklama

Letka Bouřliváků

  • Česko Thunderbirds (více)
Trailer

Vytahovat svět z problémů je práce na plný úvazek. Bývalý astronaut Jeff Tracy a jeho čtyři synové založili přísně tajnou organizaci Záchrana světa (International Rescue), která dohlíží na klidný chod světa. Pět neuvěřitelně rychlých strojů Thunderbirdů umožňuje Jeffovi a jaho synům být vždy krok před Zlem. Úhlavní nepřítel Hood je však jednoho dne chytne do pasti a chce zneužít jejich vesmírné lodě ke svým záměrům. Nejmladší z Tracyho synu, Alan, je naštěstí dosud v bezpečí na tajném ostrově. Zvládne zachránit svou rodinu...a s ní i celý svět? Film v režii Jonathana Frakese (Star Trek: Insurrection; Star Trek: První kontakt) se známými herci jako jsou Ben Kingsley (Schindleruv seznam, Gándhí), Bill Paxton (Apollo 13, Twister) a Anthony Edwards (E. R.) vám představí srdnaté hrdiny a na křídlech Thunderbirdů vás donese k tem nejúžasnejším dobrodružstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +slešné prostředí vystavěné efekty, překvapivě dětští herci nehrají špatně -příběh a děj je určen výhradně dětem, scénář celého filmu, někteří herci silně přehrávají (Bill Paxton), slabá a nevýrazná hudba/// V hodně směrech je to film, který bude stravitelný jen pro děti. Podobá se filmům Spy Kids (průměr) Ztraceni ve vesmíru (výborné) a s trouchou nadsázky i filmu Zloději času (hodně dobrý). No myslím si, že i tento film se bude mladšímu publiku líbit, ale oproti výše zmíněným je pro ty starší spíše nedívatelný. Já se přiznám, že na film jsem byl zvědavej, vůbec takovej námět mě zajímá a naštěstí jsem nebyl ani otráven, přesto si myslím, že potenciál filmu nebyl využit. Zřejmě si ale své cílové publikum najde. Mimochodem oceňuji trojlístech mladých herců, kteří hraji přesvědčivěji než jejich slavnější trojlístek z Letopisů Narine/// Celkem 47%/// ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pôvodný THUNDERBIRDS sú pojem. A tak trochu si myslím, že keď ho Hollywood obliekol do amerických kraťasov, možno tak trochu pošliapal odkaz celého seriálu a týmto cukríkovým prednesom zbúral jeho atmosféru. Tak som to aj vnímal. Ale vnímal som aj snahu dať námetu niečo iné, niečo pre celú rodinu ( síce väčšinou len tú západnú, ale predsa ). Takže som sa nejak na to nastavil a bolo mi minimálne ublížené. Finančná katastrofa, však úprimne povedané, našťastie zabránila vzniku ďalších častí. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Naivní a zoufale infantilní podívaná v kulisách žánru sci fi, které schází zajímavé postavy i přitažlivý děj. Jeden z největších omylů Bena Kingsleye v roli padoucha Spoda a Jonathana Frakese, který vedle režijního postu převzal i roli producenta. Odhaduji, že jeho tenhle propadák mrzel nejvíc... Celkový dojem 20 %. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Naivita a barevnost Thunderbirds je mi něčím příjemná. Možná je to ten pocit, že jako dítě bych jistě tento film měl mnohem raději než z pohledu dvacetiletého člověka(raději nenapíšu muže, aby nebyly žádné postranní významy). Jonathan Frakes je jako režisér poměrně slušný rutinér, který jde velmi rázně do každého snímku, který ho zaujme. Tentokrát se v jeho snímku setkala i hezká skupinka herců jako Bill Paxton a Ben Kingsley. Je to příjemné a slušně se na to dívá. Neskryje to ani milimetr své rodinné zábavy, ale rozhodně je to neškodné a třeba to i potěší. Mě tedy potěšilo více než jsem čekal. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jeff Tracy (Bill Paxton) a jeho synové se svými superrychlými stroji denodenně zachraňují svět. Nejmladší Alan ale těžce nese, že jako nejmladší je kapku vedle, a místo dobrodružných výletů musí sedět ve škole. Ale když je Jeff i ostatní synové zákeřně zajat Hoodem (Ben Kingsley), je Alan se svými přáteli jediný, kdo může otce zachránit ... Neviděl jsem sice prastarý seriál (loutkový), ale pokud byl stejně "zábavný" jako celovečerák, tak není ani o moc stát. Bill Paxton je krutě nepřesvědčivý, děti jak zachraňují svět už jsme tu taky několikrát měli (Cody Banks či Spy Kids), takže kromě zajímavého záporáka Kingsleyho bych už jen pochválil Zimmerovu hudbu. That's all folks.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama