Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starý pohřební ústav nyní slouží jako letní penzion pro turisty. Když se na toto místo dostane uprchlý pacient z ústavu pro duševně choré, rozhodne se v tomto morbidním domě vypořádat s hosty i personálem. (Chatterer)

Recenze (10)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nič sa nedá robiť, ale tento horor ma jednoducho nebavil. Pochváliť môžem maximálne dobrú hudbu, atmosféru v závere a babičkin herecký výkon. Lenže čo z toho, keď vrážd bolo minimum a krv žiadna? Zaujať mohla maximálne tak mŕtvola plávajúca v rieke a jej sexy výraz. Vyše hodiny som čumel do prázdna a spozornel som až v záverečných piatich minútach, ktoré ma aspoň celkom pobavili. Pointu samozrejme nebol problém uhádnuť, keďže je kópiou oveľa známejšieho filmu. Celkovo... som sklamaný, ako horor slabota. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle zapomenutý mix Babiččina domu a Psycha mě mile překvapil. Ze svého mizivého rozpočtu kupodivu vytřískává maximum, stačilo jen sehnat několik dobrých herců (hlavně babička byla super), starý velký dům, jenž má obrovské tmavé sklepení a tudíž i potenciál vystrašit. A právě to se postará o několik zajímavých momentů, tmy je tu dostatek (v některých záběrech až příliš), a hudba se trochu nese ve stylu Friday the 13th. Však oba filmy jsou ze stejného roku, že by náhoda? Krvavé mordy se tu ale nevyskytují, tady jde hlavně o atmosféru. Ale diváci, co vyhledávájí tenhle typ hororů, si budou jistě chrochtat blahem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Byl jsem celkem natěšenej když jsem narazil na tenhle málo známej slasher(jen 34hodnocení). Tady si kupodivu drží úctyhodných 64% což po dokoukání popravdě moc nechápu protože musím konstatovat, že za mě to byla docela nuda. V podstatě souhlasím s komentářem kolegy ricci.s. Vražd je tu minimum a krve a gore by tady člověk hledal marně. Nějaký napětí a hororovou atmosféru lze zpozorovat až v závěrečných minutách. Ani ta celková pointa pro ty co už mají něco nakoukáno asi nebude nikterak překvapující. Za mě jen 2hvězdy ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděno na youtube. Dal jsem na Kolyho,který ve svém komentáři film doporučuje a zklamán jsem zrovna nebyl. Už od začátku film rýsuje skvělou atmosféru nízkorozpočtého hororu. Lokace jsou mírně depresivní i v denních scénách. O dívce,která přijela k babičce jsem si myslel při jejím hereckém projevu,že sama to nemá v hlavě v pořádku,už hned jak v úvodních vteřinách vystupuje z autobusu. Ona magor sice nebyla,ale mohlo mě vždycky trefit jak utíká před černou kočkou,která jí sice vyhledává,ale blbnout kvůli ní od začátku nemusela. Herečku bych věměnil,ale pokud se na castignu nikdo lepší neobjevil tak co se dá dělat. Funeral Home opravdu vsadil na atmosféru a to,že herci dokáží film udržet a ve svých možnostech a kvalitách se mu ti opravdu podařilo. Co jen mírně vybočovalo ze žánru horor byl mladičký šerif ,který byl vyloženě komická figurka,kterou nikdo nerespektuje a je okorát svému okolí pro smích,ale na druhou stranu to bylo docela i příjemné osvěžení,protože jsem se nesmál,jen jsem se v duchu pousmál,když měl vydařený výstup. Jinak tu moc zabíjení není a nejsou nijak krvavé či brutální,prostě takové normální. Zhození auta jiným autem z útesu do vody,úder lopaty do hlavy. A konec byl pro mě opravdu nečekaný a šokující. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kopie snad 10 filmů. A to dost průměrná. Film měl ze začátku suprovou atmosféru. Soví houkání, pohled na ošklivej dům.... Přál jsem si aby to vydrželo do konce filmu, ale bohužel to mě opustilo po dalších 20 minutách. Pak už jen koukáme na jakýsi pokus navázat na úspěch psycha. Ve filmu se bojíme neznámého, cože se to vlastně v domě děje, no a pak dostaneme plivanec. Prostě po parádním začátku zklamání. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok, ktorý má plus za podarenú atmosféru a mínus za zbytočne neoriginálne zakončenie. Strašidelné scény, mi ale neprišli tak strašidelné a nieje to dátumom výroby, mnoho snímkov tej doby vedelo riadne škrípnuť gule ( napr. THE SHINNING ), ale v tomto prípade sa zviesť na tmavých kútoch pivnice, je netalentované. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Cries in the Night“ má docela fajn nápad, ale to provedení prostě není nic moc. V hlavní roli je dobrá stará paní, která chce penzion vést, ale co se týká samotného vraždění, to prostě není nic moc. Nemá to vždy tu správnou atmosféru, i když nějaké náznaky toho, že by to mohlo být skutečně dobré, tu jsou. Pořád je to ale něco, co v sobě něco má, něco, proč stojí za to na snímek kouknout. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od rezisera Frueta som videl Death Weekend, tento film je vysloveny priemer. Prve, co ma uputalo, bola atmosfera, ta sa fakt podarila, bola poriadne hororova, ale stred filmu sa neskutocne vlecie, no a minusom bolo plane zakoncenie. Herci totalne neznami, rezisersky tiez len zrucne natocena rutina. Kazdopadne, hororovy funda o nic neprijde, ked to bude ignorovat : 65 % ()

Koly 

všechny recenze uživatele

"Byli varováni...všichni byli varováni...nechoďte dolů do sklepa!" Musím se přiznat, že upoutávka v kombinaci se samotným názvem na mě okamžitě zapůsobila, takže jsem neváhal a na film se podíval. A určitě se nejednalo o ztrátu času. Děj : mladá dívka přijíždí do domu své babičky, který kdysi býval pohřební síní. S domem evidentně není něco v pořádku a začínají se dít dívné věci. Na povrch postupně vyplouvají různé ne zrovna příjemné události, které se v domě v minulosti udály. Určitě nedoporučuji milovníkům slasherů, gore scéna tu není ani jedna. Fruet spíš sázel na atmosféru, napětí (umocněné kvalitní hudbou) a příběh (ale nejedná se o nic převratného a nového). I když jsem vraha uhodl zhruba po první půlhodině, vřele všem doporučuju těch 93 minut do FUNERAL HOME investovat. ()

Reklama

Reklama