Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze ne proc, neco tak teplyho sem snad jeste nevidel. Herbig namixoval Navrat do budoucnosti, Star Wars, Star Trek, 5. element, mozna i Star Gate a kdovi co jeste s divokym zapadem a stredovekem a to cely natocil pekne teple a vznik jeden z nejteplejsich filmu vsech dob. Bohuzel nemuzu rict nejvtipnejsich, protoze Herbig vetsinou spoleha, ze bude stacit "teplo". Ale sem tam je tu fakt krutarna, jako gumovy prase a vsechny neskutecne uchylny pisnicky vcetne tanecnich vystoupeni. Co se tyce obsazeni, tak na nemce to je slusny a Til Schweiger je cool i v ruzovym brneni s kytickama. A docela me prekvapily triky, fakt na slusny rovni. Sice sem se nijak zvlast nenasmal, ale je to pohodicka a diky delce nakejch 80 minut to slusne zabavi. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jo, kvůli těm akcentům bych si to pustil klidně znovu, technický důstojník alias Čechov asi vede. Jinak se toho paroduje trochu moc (parodie na parodii může fungovat jen stěží) a stylem, že i pozdní Brooks by raději chodil kanálem. O to víc v kontrastu se skvělou technickou stránkou. Po předchozím souboji u "Manituovy boty" srovnávám tentokrát ve prospěch filmového svědomí. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Manituova bota byla trochu lepší, ale i tak je tohle prdel na 80 minut. Smíchat Star Wars, Star Trek, western, historii a homosexuály byl od Bullyho super nápad. Chvílema jsem se fakt řezal! Anja Kling je na Němku fakt moc pěkná holka. Takže dávám 4 hvězdy, ale jednu výhradu tady fakt mam. Ta jejich podělaná bavorština dávala zabrat i mně, de facto rodilýmu mluvčímu! ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

55% - Teplej StarTrek a praštěný Star Wars… Film, ve kterém rozhodně je čemu se smát, a co obdivovat. Především po technické stránce zasluhuje respekt. Jak vizuální efekty, tak práce s hudebními klišé jsou na vysoké úrovni. Allerdings… Těžiště humoru se zde nachází v infantilní mimice a přiteplené řeči, ať už zvukem (v německém originále neuvěřitelnými přízvuky, jimž jsem často nerozuměl, a nebyl jsem sám…), nebo obsahově. A to překvapivě brzy omrzí. Film dle mého názoru skýtal prostor pro mnohem více legrace i v jiných kategoriích. Traumschiff Surprise: Periode I je v mých očích slušná komedie, jež ale zdaleka nevyužila svůj vlastní potenciál. Bully Herbig v ní pouze roztáhl svůj sketch na celovečerní film, a oděl ho do hávu luxusního sci-fi. Bohužel, z onoho hávu si nedělá legraci tak často, jako ze Špukyho věčně růžových extravagancí, a to je hlavní důvod, proč jsem byl brzy znuděn, a tudíž zklamán. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá trapárna. 1) Parodie na všechno možné jsou ve filmovém průmyslu dost oblíbené...ono je samozřejmě snazší parodovat, než tvořit. Jejich úroveň se většinou pohybuje někde mezi fekálem a trapárnou (s několika čestnými vyjímkami). To, co předvádí tento film, je ovšem mimo všechna měřítka._____ 2) Smíchej nejtrapnější vtipy s nejhloupějšími. Výsledek umocni německým smyslem pro humor. A pokud ti už teď není špatně, tak k tomu přidej vesměs pozitivní hodnocení šestnácti komentátorů. To se snad nedá přežít._____ 3) A přesto nebudu malicherný a dám výrazně lepší hodnocení, než si to zaslouží. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film má k 1.1.2022 najlepší prvý "štartovací týždeň" ako čisto nemecký film v nemeckých kinách, kde si ho v 899 kinách prišlo pozrieť 3 434 809 divákov a zatiaľ ako jediný prekonal hranicu 3 miliónov divákov. S celkovou návštevnosťou 9 165 932 divákov sa jedná o 12. najnavštevovanejší nemecký film v nemeckých kinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama