Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stacy Holt (Brittany Murphy), asistentku produkce televizní talk show, přivádí k šílenství neochota jejího partnera Dereka (Ron Livingston) mluvit s ní o předchozích vztazích. Když jí kolegyně Barb (Holly Hunter) "doporučí", aby nahlédla do jeho elektronického diáře, Stacy neodolá a vydá se na cestu Derekovou milostnou minulostí. Postupně se seznámí se všemi jeho bývalými partnerkami, jejichž prostřednictvím se snaží poznat jaký Derek ve skutečnosti je. Tento poznávací výzkum se začíná hroutit ve chvíli, kdy se z jednou z Derekových bejvalek spřátelí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Sairina 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie bez komedie a happyendu. První polovina ještě ujde, ale pak příjde hluboký pokles. Místo oddychové komedie se najednou koukáte na dramtický film, který v sobě nese určité ponaučení, nelézt nikomu do mobilu či databanky. Ale proč to? Chtěla jsem se jenom pobavit a místo toho je mi smutno. I když se snaží o trošku optimistický závěr, stejně to skončí nemastně neslaně. ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Průměrný film ve kterém nečekejte žádný oskarový výkon, nebo snad něco kvůli čemu byste měli běžet do kina....Ale má své plusy. Konec ve mě vyvolává rozporuplné pocity. Vyvrcholení bylo skvělé, opravdu jsem ho nečekal. To má u mě velké plus a kdyby to tím skončilo, možná bych dal i 4, ale poté se to zvrhlo v něco, co si zaslouží spíš 2 hvězdičky. Nejde o žádného Foresta Gumpu, nebo Deník Bridget Jonseové, většina filmu se utápí v něčem připomínající holčičí romantický film, ale i přesto (až na ten konec) to mělo něco do sebe. Rád bych dal 4 za to vyvrcholení, ale musím dát 3. Škoda, že není 3 a půl...:( ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde ani moc komedii. Spíš bych až řekla, že je to hořký příběh slečny, která nemá ráda neobjasněné věci a její touha po poznání jí způsobí to největší ponížení v životě a hroznou bolest. Pohled na to mediální bahno je překvapivě reálný a není to poprvé, kdy byla v nějakém filmu ukázána taková zvrácená show, která si hraje jen tak s lidskými pocity (to stejné se objevuje i v Přístavu naděje). Malá černá skříňka je zajímavý film, který ale není přesně zařazený do žánru a vylomeninky postavy Brittany Murphy mu ani moc neprospívají. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Nejak jsem se do toho nemohl zahledet, porad jsem ocekaval, kdy se to rozjede, kdy zacne pribeh ale nic. Pribeh je staveni tak pro nejake nactilete nanky, ktere veri na prince a princezny. Pribeh nulovy, herecke vykony nezajimave. Jedni co muzu pochvalit je 10 pasaz ze zive show. Za to je tak jedna hvezda navic. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Stacy Holt (Brittany Murphy) konečně našla svoji vysněnou práci - pracuje jako asistentka v televizní talk show Kippie Kannové (Kathy Bates), která se zabývá největšími sexuálními úchylkami a podobnými tématy. Když mají najít téma na další díly, napadne Stacy, co takhle se zabývat "malými černými skříňkami", alias diáři. A aby si to hnedka ověřila, použije diář svého přítele Dereka (Ron Livingston), aby o něm (a o jeho předchozích láskách) zjistila něco více. Ale netuší, že brzy bude hlavní hvězdou celého pořadu ... Ani moc nevím, co o filmu říct - nebylo to špatné a v záplavě romantických komedií na jedno brdo docela světlá vyjímka. I když nepřináší žádné hluboké myšlenky, scénář je vtipně originální, herecké obsazení v rámci možností docela příjemné (skvělá Kathy Bates!). Za podívání určitě film stojí, ale jednou si myslím je tak akorát ... ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama