Reklama

Reklama

Animatrix: Poslední let Osirise

  • USA The Animatrix: Final Flight of the Osiris (více)

Obsahy(1)

Jedna z povstaleckých lodí, križujúca posapokalyptický skutočný svet, je napadnutá strojmi. Jeden z jej členov sa musí čo najrýchlejšie napojiť do Matrixu a varovať posledné ľudské mesto - Sion... (Avathar)

Recenze (136)

Matty 

všechny recenze uživatele

Graficky nejlíbivější a duchu původního filmu nejbližší epizoda přináší kromě efektivního souboje s postupným odtínáním svršků spíš efektivní než pro celkový děj podstatný příběh osádky lodi Osiris, která je napadena armádou strážců (slídilské stroje), aby následně uviděli ještě větší armádu prokousávající se k Sionu, z čehož pramení snaha o okamžité varování lidského útočiště. Pěkná podívaná, z filozofického hlediska nepříliš přínosná, ale bravurně využívající gravitaci popírajících předpokladů matrixovského světa. 80% ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Zrovna tenhle jedinej díl jsem viděl ve špatný kvalitně. Proto jsem si i ze začátku myslel, že je to hraný, páč bez detailního pozorování se to asi nedá ani moc poznat. Dle komentářů věčná škoda, ale i tak to je solidní příběh na pět hvězd. Ne zázračnej jako některý jiný díly Animatrixu, ale solidní. edit: 4.2.2012 - konečně viděno v HD. Na hodnocení to ale nic nemění, prostě jedna z lepších (ale ne nejlepší) část. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Matrix bol udalosťou tisícročia. Nečudo že sa machri na poli animácie rozhodli ukázať nám viac s tohto sveta a z mytológie. Tento diel rozpráva o udalostiach tesne pred druhým dielom. Kedy zisťujeme plán strojov napadnúť posledné mesto ľudí. Vizuálne úchvatné dielko, v 3D prevedení - z veľmi peknou hrdinkou. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Technicky nejdokonalejší epizoda "Animatrixu", která navíc velmi těsně souvisí s druhým dílem "Matrixu". Prožijte deset minut na palubě Osirise, bez jehož mise by měl Sion skutečně velké problémy...Akce se na vás valí od začátku do samého konce, dočkáte se neuvěřitelného šermířského souboje, útoku nepředstavitelného množství Sentinelů, i velmi citlivého a přitom krásného vyznání...A pak už přijde nevyhnutelné...P.S.: Jue je jednou z nejerotičtějších postav, které se kdy objevily na plátně. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Iked sa to napohlad zda "len" ako graficka exibicia, ti, co svet Matrixu poznaju a obdivuju, vedia, ze The Final Flight of the Osiris je dalsim dolezitym clankom tohto universa. Vyzualna stranka je vsak predsalen to, co kazdemu hned udrie do oci. I teraz, po piatich rokoch od vydania, patri stale medzi absolutnu spicku. Velmi ma potesil jeden, pre niektorych mozno nepodstatny detail a to zbrane, ktorymi hlavny hrdina bojuju v treningovom doju. Su to japonska katana a cinsky mec - symboly toho, odkial Matrix cerpe inspiraciu. Hong Kongska akcia a japonsky Ghost in the shell... (9/10) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama