Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policista Yosthana s nadpřirozenými schopnostmi musí zastavit členy gangu Five Bullets Bandit, vedené Mahesakem. Ten vlastní legendární meč, který mu dává obrovskou sílu. Policista musí meč získat dřív, než nebezpečný gang rozpoutá totální chaos. (Terva)

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Thajský akčňák, lehce říznutý sci-fi a fantasy, poskytuje celkem svižnou a efektní podívanou, ale doplácí na to, že se režisér snažil do snímku nacpat kdeco, takže vznikl zvláštní mišmaš. Máme tu frenetické a nadsazené přestřelky (vybaví se Harkův Time and Tide), představovačky záporáků (Dragon Squad), předrátované souboje se zpomalovačkami evokující Matrix (Tony Jaa a jeho muay thai můžou zůstat v klidu) a nereálné prvky, které reprezentují třeba padouch, jehož nezabijí ani tři kulky do hlavy, vystřelené z bezprostřední blízkosti, anebo scéna s odrážením kulek posvátným mečem. Co mi vadilo kromě otravného a užvaněného policejního parťáka, je jakási směšná cenzura, kdy jsou zamlženy zbraně mířící někomu do obličeje, ba i dokonce cigareta v puse herce. Akční scény a formální zpracování jsou na slušné úrovni. Držet se film jen v reálné rovině s trochou nadsázky, mohl být pochoutkou pro milovníky akčních zběsilostí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co sa tyka pribehu, tak ten nedava ziadny zmysel, podobne ako vo filmoch Tonyho Jaa. Ale na rozdiel od jeho filmov, tento nic extra neponukne ani po stranke akcie. Slabota 3/10. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tombacův popis podepíšu z fleku a ještě doplním o pár (nepěkných) detailů. Takže ten žánrový mišmaš nejen že je nekonzistentní, ale je navíc i hodně nevyužitý. Např. ta fantasy rovina s neprůstřelným záporákem. To stačí mít na těle posvátné a černou magií ukuchtěné tetování a rázem je z vás Robokop, kterého skolí jen svatý meč ze ztraceného chrámu. Ten hlavní bijec najde jediným střihem kamery, máchne mečem a následuje konec téhle části děje. Silně zanedbaná a v celku zbytečná část filmu. Kdyby se slevilo na některých místech děje (fantasy část), ubralo se kravinek s obrazy (černobílé zrychlovačky…) a zůstala pouze akční část filmu, tak mohla muay thai scéna slavit další akční pecku. Takhle se jedná o průměr a podobně jak již zmiňovaný kousek Dragon Squad (Maang lung) zapadne mezi nic neříkající akční kousky, které sice měly velké ambice, ale po cestě se něco šeredně zvrtlo… ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Po asijsku zmatené, jedna super akrobatická rvačka hned na začátku filmu, pak se to odvíjí málo zajímavě - honičky, absolutně pošahaný děj, stálé křeče mezi modernou a historií. ()

Reklama

Reklama