Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Gene se svým černošským parťákem Rogerem Madinou jsou pověřeni pronásledováním Estebana Macedy. Ten má být klíčovým svědkem proti významnému drogovému dealerovi Tomymu Oroscovi, jehož případ se znovu dostává před soud. Maceda mezitím vyhledá nocleh v hotelu v jednom zapadlém městečku. Jeho majitelka Kat se přátelí s místním šerifem Gilchristem a jemu se nově příchozí, který se představí jako Gene Geere což je jméno agenta, který ho hledá nějak nezdá. Maceda-Geere tráví hodně času s Kat, vyjdou si i na ryby. Kat je jasné, že s jejím jediným hostem něco není v pořádku, ale i nadále se k němu chová přátelsky. Brzy do hotelu přijde další muž, který Macedu hledá, a rozpoutá se přestřelka. Při ní Maceda útočníka zabije a navíc zachrání Kat život. Přesto ho šerif odváží do vězení. Macedovi se však podaří šerifa obelstít a utéct. Ne však na dlouho. Na policejní stanici pak vypoví svůj příběh (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Zazie 

všechny recenze uživatele

Důležitý svědek, kterého hledají hodní i zlí, se na útěku dostane do zapadákova, kde končí silnice. Rázná majitelka penzionu je ráda, že má po letech zase hosta, ale místní šerif je podezřívavý. Nakonec si všichni hrají na Bonda v opuštěné továrně. Film, který prosviští hlavou, aniž by tam zanechal jakékoli stopy. Ale jako kulisa k žehlení to funkci splnilo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V podstatě velmi jednoduchý příběh o snaze drogové mafie zlikvidovat jednoho klíčového svědka, ale v tomto případě nejde o žádnou akční eskapádu. Příběh má dvě dějové linky, které se na konci pochopitelně protnou. První je cesta onoho svědka do ponuré malé vesničky se připravit na nejhorší, kde má neustále v patách místního šerifa a kde je drogovou mafií, jak také jinak, nalezen a ta druhá sleduje dva policisty, kteří se ho snaží najít a také najdou. K finálové přestřelce už poté zbývá jen pár okamžiků. Snímek na odlehčení je silný převážně ve svém scénáři. Není uspěchaný a všemu dějství ponechává volný průběh a čas se po dějové stránce přirozeně vyvinout. A byť se nejedná o nic světoborného, svoji podstatu věci splnilo. Nenáročný snímek k odpočinutí poslouží velice dobře. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Realitní agent svědčí proti dealerovi drog. Je jasné, že když se dealer dostane z vězení, bude se mstít..... Hudba - David Mansfield. Kamera - Bruce Douglas Johnson. Scénář - Bill Mesce. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Dennis je velice komicky napasovaný v policejní uniformě, scénář híří geniálností a všichni jsou nepřesvědčivý. To je shrnutí filmu Nulová šance, který je pro Primu jako stvořený. Krom toho snímek nabízí "gonzálesovské záporáky, kteří se do klaďase netrefí ani ze dvou metrů a běhají se samopali v oblecích. Hopper při dialozích neuvěřitelně hází rukama a zvedá obočí atd. atd. Ovšem kdo je ve filmu nejhorší je Mariel Hemingwayová, která podá jakoukoliv primitivní hlášku s takovou razancí, že se okamžitě přehraje a ztvárňuje tu tisíckrát ohranou razantní ženu, která si chce taky vyřídit účty. Zkrátka film, jak se patří a s Dennisem a příšerným scénáristou a gonzálesi a zapadákovem a FBI ..... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama