Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem úplnou hovadinu, takže jsem ve výsledku celkem spokojený. Nejsem jediný, kdo to zmiňuje, ale jiskření mezi sexy dvojkou Brad Pitt a Angelina Jolie skutečně funguje a film sám se o něj dost opírá. Vyrovnává tím nedobrý dojem z vcelku chudého scénáře, jenž nedokáže z atraktivního námětu vytěžit dostatečné množství absurdně komických situací ani řízných dialogů a tak se Mr. & Mrs. Smith stávají podívanou poněkud stereotypní. Nudu potom musí rozhánět spousty přestřelek. Doug Liman se od dob Agenta bez minulosti v režii drobátko polepšil, tudíž se na jeho moderně (leč trochu uměle a strnule) pojaté akční scény dívá dobře. Trochu bych však čekal, že takový film bude mít větší drajv a bude podán napínavěji - v Limanově díle se akční manželská dvojka jen stále špičkuje mezi neutichající střelbou a samotný děj přešlapuje na místě, načež je ve finále naprosto nesmyslně utnut. Smithovi jsou tak místo blockbusterového akčňáku jen lehkou podívanou na jeden večer, mně to ovšem stačí. 60% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

OK, první hodnocení bylo až moc čerstvé, tudíž naprosto nekritické a komentář říkal pouze něco o fyziologických pochodech, které se ve mně odehrávaly při sledování "Mr. and Mrs.Smith" na plátně. Ale chtěl bych dát vale extatickým výkřikům - pojďme na seriózní hodnocení...Akčně-konverzační komedie o tajnůstkářském páru se opírá o kvalitní scénář a především trefné dialogy. Ty by však mohly vyšumět do ztracena, pokud by to mezi ústřední dvojicí nefungovalo. Nevím, koho napadla ta ďábelská myšlenka dát dohromady nejerotičtější filmové hvězdy současnosti, ale chtěl bych mu touto cestou poděkovat (a Angie s Bradem už to asi udělali). Nejenže se povedlo vytvořit pár, kterému to vedle sebe víc než sluší, povedlo se vytvořit pár dvou velmi talentovaných herců se smyslem pro pointu, akci a nadhled. "Smithovi" jsou nonstop zábava chrlící v kulometném tempu kousavé poznámky na adresu protějšku, vzrušení, drsnou manželskou bitku, dráždivé pohledy, přestřelky a perfektně načasované hlášky. A je toho mnohem víc...Nebudu to prodlužovat - "Mr. and Mrs.Smith" je film, který nově definoval pojem sexy. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušný akční snímek o na první pohled spořádané dvojici, ze kterých se vyklubou nájemní vrazi. Brad Pitt a Angelina Jolie byla úžasná volba a jiskření mezi nimi nemá chybu. Do toho několik povedených hlášek a vtipných momentů. Tahle kombinace Války Rooseových a Jamese Bonda na pět není, ale bavil jsem se u toho opravdu dobře....... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mít lepší scénář, říznější dialogy a neplácat všechno dohromady, mohla to být akční oddychovka roku. Na druhou stranu buďme rádi, že snímek tahá do kladných čísel sex-appeal obou hereckých hvězd. Přísný metr proto nechejme stranou a prostinký příběh berme jako malé zlo, protože v té době ještě zajímavý Doug Liman (po výtečném Agentu bez minulosti a s pološíleným Jumperem před sebou) pro diváky načechral cool obal a několik skvostných scén. Tudíž se dočkáme třeba velmi solidní honičky na dálnici nebo profláklé sekvence, kdy si jdou oba manželé po krku a v zájmu likvidace toho druhého převrátí vzhůru nohama celý svůj přepychový bejvák. Viděno potřetí a znovu to chutnalo, takže ty čtyři * rád ponechám. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Rozhodně by bylo chybou brát tenhle film úplně vážně, ten tak ani nebyl natočen, už jen ta muzika napovídá, že se tenhle film musí brát s nadhledem a když to uděláte a nebudete si všímat občasných nelogičností, tak se u toho skvěle pobavíte Doug Liman, tentokrát z toho neudělal čistě akční záležitost jako to udělal ve filmu Agent bez minulost, ale tentokrát do toho vložil prvky komedie a výborný akce a stvořil skvělou zábavnou akční podívanou, která má jen minimum hluchých míst a svuj hlavní úkol pobavit dokonale splní. Obsazení Halvní dvojice se taky skvěle povedlo, myslim si že na paní Smithovou by se nikdo nehodil víc než Angelina Jolie a vcelku slušně zvládá i akční scény, totéž se dá říct i o Bradu Pittovi, ten je ve svý roli taky výbornej a jejich bitka v domě je opravdu skvostná. Jediný ce se dá filmu vytknout je slabší příběh, ale to už se dá snadno překousnout, ještě k tomu když je ve filmu sexy Angelina Jolie, lepší 4* ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Angelina Jolie (Jane Smith) aj Brad Pitt (John Smith) dostali za svoje úlohy rovnaký honorár vo výške 20 miliónov amerických dolárov. (Fabrinka)
  • John Smith (Brad Pitt) nosí hodinky značky Casio G-Shock G-2310 a IWC Pilot Chrono IW3706 a Jane Smith (Angelina Jolie) nosí Tissot T-Touch. (dyfur)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama