Reklama

Reklama

Recenze (7)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je klasický dílo. Po prvním CKY (Landspeed) se s tim Bam a spol. vůbec nesrali, a vysrali tuhle dávku stunt akcí a la Jackass, skate sekvencí a perfektních hereckých kreací... prostě masakr. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Ale hloupost, jake trapne pokusy? Bam Margera je tradicnim clenem Jackass a toto je "jeho" serie, ktera je v necem odlisna a mozna mene zvrhla, ale o to vice akcni a stejne napadita (leckdy navic opeprena scenkami z jeho osobniho zivota). ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Přesycený ukázkama skateboardingu, inteligence protagonistů rapidně menší než u Jackass, ale někdy se člověk docela nasměje. Taky se tam sem tam mihnou kozy, což potěší. Ale spíš jsem na to koukal jenom jedním okem. ()

Tadzi odpad!

všechny recenze uživatele

To, co bylo v Jackass překvapivý a zábavný, tady působí pouze jako trapné pokusy. Šílené nápady tentokrát téměř absentují - kdyby z toho vytvořili tak 30minutový klip, určitě by to bylo koukatelný - hlavně ty sestřihy doprovázený hudbou totiž jediný stojí za koukání. ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Jezis tu sa daju hodnotit aj skatove videá? no toto ale asi nie je skateové video v pravom slova zmysle, je to nieco ako pilto do Jackass vsetko sa to zacalo odvijat od tohoto, tak chcem opravit niektorych co tvrdia ze toto je len kopia jackass. Nie Jackass je kopia - pokracovatel tejto uchylnosti ()

Reklama

Reklama