Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snoubenci Beau Stark a Kessy Winslová plánují společný život. Ráno spolu snídají v bistru, při odchodu z bistra Beau zvedne malý černý kámen, který ho píchne do ruky. Nevěnuje tomu pozornost, ale za pár hodin se cítí zle a večer je už v kritickém stavu. Kessy ho odvede do nemocnice, kde pracuje jejich přítel Pet. Příznaky chřipky poměrně rychle ustoupí, ale Beau se začne měnit. Z milého a laskavého mladíka se stává agresivní mladý muž trpící podivnými záchvaty, které před svým okolím skrývá. Stejné kameny nacházejí i další lidé a počet infikovaných rapidně stoupá, v následující den odpoledne je jich už 512 a brzy jsou ze stovek tisíce. Když zemře první pacient, patolog určí jako příčinu smrti prudkou otravu z ozáření jako by měl mrtvý v ruce kouli z plutonia. Třetí den přijme jediná nemocnice 50 000 pacientů a počet nakažených se stále zvyšuje (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Známy americký spisovateľ Robin Cook vydal v roku 1997 svoju v poradí už devätnástu knihu. Bola to novela, ktorá sa volala "Invasion" (Invázia). Tento zaujímavý a napínavý sci-fi príbeh o netradičnej, nevšednej a nenápadnej mimozemskej invázii na našu modrú planétu Zem v tom istom roku sfilmoval režisér Armand Mastroianni. Podarilo sa mu natočiť vcelku priemerný, ale miestami hodne atmosferický, dvojdielny televízny sci-fi thriller. *** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vypadají jako obyčejné kamínky, avšak každého, kdo se jich dotkne, nakazí neznámým virem. Po celé Zemi se začne šířit zhoubná nákaza, s níž si nikdo neví rady... Povvedený dvojdílný televizní snímek, který není zase tak špatný, jak by se mohlo na první pohled zdát. První díl je lepší. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Lukea nemusím, ale v tomto snímku se mi líbil. Hlavně ta jeho proměna mu vážně sekla. Jinak co se týká děje, pokud jste někdy slyšeli o filmu Fakulta nebo některé verzi Invaze zlodějů těl, slyšeli jste i o tomto filmu. Jede to podle zažitýho scénáře, ničím to nevybočuje a má to ještě tu smůlu, že je to předvídatelný od a do z. Jako zábavičku na nudný podvečer bych to možná bral, ale určitě ne jako hlavní večerní snímek. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem narazil na tento snímek ve videopůjčovně a atmosféricky to bylo celkem snesitelné, takže nemám, co bych dodal. ()

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy Robina Cooka. (Terva)

Reklama

Reklama