Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Mattei s Fragassem dokážou natočit úžasně zábavný trashe jakými jsou Virus nebo Troll 2. Ale dokáží i pravý opak, natočit filmy jejichž sledování přináší divákovi psychické i fyzické utrpení, jako tomu je u Porno Holocaustu nebo Krys. Tohle byl úplně novej level filmového zážitku. Musel jsem si dávat pauzy a kroutil se u projekce jako had. Tohle byla nefalšovaná trýzeň. Člověk zjistí, že stupidita nemá hranice a někteří lidi naprosto postrádají soudnost. Někdy je to dobře, a člověk se neskutečně pobaví, jako třeba u zmíněného Virusu, někdy je to peklo na zemi, tak jako u Krys. Ovšem poslední minuta filmu je strop. ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprostý odpad jak v dějinách horroru, tak filmu obecně. Něco tak příšerného jsem opravdu viděl málokdy ... Film byl špatný už v době svého vzniku a dnes po letech se jedná díky jeho stáří o ještě mnohem větší propadák. Nejhorší na něm snad je, že se bere strašně vážně a navíc trvá docela dlouho ... U tohoto filmu jsem opravdu trpěl a prosil, ať už je konec! Nejstrašnější jsou snad herecké výkony a dialogy, to je od začátku do konce do nebe volající debilita a stupidnost, ještě když si k tomu připočteme, že se film snaží občas poukazovat na nějaká moralizující či filosofující obsahy... Banda kreténů s idiotskými přezdívkami se v postapokalyptické době utáboří v jednom starém domě, kde na ně začnou útočit hejna krys. Hrozné je to, že se zde v podstatě nic neděje, film je strašně roztahaný a triky, konfrontace s krysami, napětí a hlavně samotný děj jsou na naprosto otřesném bodu té nejnižší a nejstupidnější kvality. Útoky krys probíhají tak, že na herce někdo sype nebo háže živé krysy a ti řvou bolestí pod jejich "útoky" ... Opravdu hrozné a to i v rámci doby. Na filmu se nenajde nic, co by ho mohlo z hlubin filmového odpadu vyzvednout a to ani docela vtipný konec a určitá zručnost tvůrců v práci s živými krysami ... ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naozaj krute becko. Keby bolo vo filme trochu viac tej krvi a efektov, zabava by sa dvihla o 100%. Takto som pozoroval len partu debilov, ktory nonstop grcaju takmer nevstrebatelne blbosti. Miestami to bolo zabavne, ale vacsinou utrpenie. Nastastie, z casu na cas som sa dockal skutocne unikatnej hlasky, ci momentu (hlavne zaver) a to stacilo na to, aby som to v pohode dopozeral az do konca. Verim vsak, ze kedysi to byvalo dobre. Jedno je vsak iste - mrtvoly a pocitace nejdu dohromady :))). Stalo to za to:). (3/10) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický italský postapo trash odehrávající se v budoucnosti po atomové válce. Zatímco se lidé ukrývali v podzemí, krysy ovládly zemi. Pak došlo k tomu, že část lidí přežívala opět na povrchu a část v podzemí. Film sleduje skupinu lidí, kteří přijedou do opuštěného města. V jednom z domů najdou spoustu potravin, laboratoř s dávno vyhynulými rostlinami a zařízeními na pitnou vodu a také znetvořené mrtvoly. A pak už dojde na střet lidí a krys, které mají navrch. Zábavné gore, kdy se krysy prokousávají těly obětí a vylézají ústy nebo břichem, směšné dialogy, děsivé ochotnické výkony a spousty krys, co se k pořádné akci moc nemají. Tedy pokud na své oběti odněkud nepadají, pak ano. Ženy jsou hloupé a uječené, muži se handrkují skrze kdejakou malichernost. Potrestán je nejen padouch. Po letech bych nejraději jednu hvězdu ubral, ale za poslední záběry ji ponechám. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Musím sice říct,že je to netradičně pojatý film o zabijáckých krysách,to rozhodně,jinak jde ale o podprůměrný pokus o horor s velmi nepovedenými scénamy a řadou neumětelských herců,kteří mi tedy za normálních okolností v béčkovém filmu nevadí,ale vše má svuj limit...Napadení krysy připomíná spíše vrhač tenisových míčků na kurtech,znenadání se odkud si objevý hejno krys,které na vás nalítá od spoda i od zhora,jen sem čekal kdy se v záběru objeví ruka,která je hází.Post-apocaliptická doba mě pobavila,stejně tak i celkový děj nebyl k zahození,to je tak ale vše. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama