Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

666teen 

všechny recenze uživatele

Postkatastrofická šaráda toho nejhrubšího zrna. Zajímavé je, že se tvůrci takřka obešli bez triků (oni se obešli i bez herců, nahrazených partou bezdomovců, soudě podle apartních ohozů a tupých výrazů), takže až někdo vysype kýbl myší frajerovi na hlavu, máte jeden z vrcholů filmu za sebou....ba ne, vydržte do konce, takovou nutrii jste ještě neviděli. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to laciný. Je to fakt hodně blbý. (Ne)herci přehrávají tak, jak jsem už dlouho neviděl. Ale je to fajn. Kdysi v budoucnosti se "opět" Země díky válkam stala neobyvatelnou a lidi se uchýlí do podzemí. V něm zůstanou několik století. Pak najednou skupina z nich vyleze a zjistí že Země je teď celkem fajn. Rozhodnou se ji trošku prozkoumat. No najdou, jakoby zázrakem, zubem času neporušený barák a napadne je že by nebylo až tak špatné v něm nějaký čas bydlet. Zdá se to být dobrý nápad. Zvlášť když je v něm dostatek jídla i pitné vody. Čert vem logiku. No jo jenže ve fajn baráku jsou krysy a to už tak moc fajn není. Jsou zlé, zmutované, inteligentní a mají vraždící sklony. Vůbec nevadí že na obrazovce vypadají naprosto neškodně. (Ne)heci stejně ječí jak o život a svádějí s hlodavci urputný boj na život a na smrt. A je to opravdu sranda. A to ještě na uplný závěr režiser filmu nechal jedno obrovské překvapení - strkajíc do kapsy i vyvrcholení Planety opic :-). Krysy: Noc hrůzy vřele doporučuji milovníkum béček a filmům Eda Wooda a třeba i Uweho Bolla. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

tento film je ztrátou času a dívat by jste se na něm měli jen v případě sadomasochistických choutek (proto utrpení co budete muset shlédnout), nebo jste-li fandou braků či krysích filmů. O hudbě bych řekl jen asi to, že místy se dala poslouchat, ale většinou mi trhala ušní bubínky a k filmu se vůbec nehodila. Atmosféra nulová, ale pokud máte rádi trapné hlášky a uječené ženské, tak možná určité zalíbení najdete. Herečka, která neustále ječela a pak byla při výbuchu granátu, mi pila krev asi ze všech nejvíc. Hned po ní následuje černoška se jménem Čokoláda, která byla naprosto otřesná a její tanečky a řev při scéně, kdy na ni vysypali mouku, mi zůstane ještě dlouho v paměti. Nic horšího jsem asi ještě neviděl. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Musím sice říct,že je to netradičně pojatý film o zabijáckých krysách,to rozhodně,jinak jde ale o podprůměrný pokus o horor s velmi nepovedenými scénamy a řadou neumětelských herců,kteří mi tedy za normálních okolností v béčkovém filmu nevadí,ale vše má svuj limit...Napadení krysy připomíná spíše vrhač tenisových míčků na kurtech,znenadání se odkud si objevý hejno krys,které na vás nalítá od spoda i od zhora,jen sem čekal kdy se v záběru objeví ruka,která je hází.Post-apocaliptická doba mě pobavila,stejně tak i celkový děj nebyl k zahození,to je tak ale vše. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mám rád osmdesátkové postapokalyptické filmy, protože se v nich čas (hlavně ohledně módy, oblečení a účesů) zastaví právě v osmdesátkách. To je jeden z plusů filmu. Protože v osmdesátkovém postapofuturu lidi vypadají jako punkeři, a to je fajn. Jinak film obsahuje takřka všechno, co jej může učinit zajímavým - minimálně (ale nejn) v první půli naprostou absenci logiky, šílené a jaksi mimo dialogy a monology, podivné chování, přehnaně teatrální (ne)herecké výkony, dost humorné přezdívky (Video) a kostýmy (Lilith) hlavních hrdinů a hrdinek, omezené prostory, v nichž se příběh odehrává, levné triky. Pro to všechno, pokud vás to baví, film ještě nelze zatratit a jste-li v jistém směru trochu ujetí, bude to právě to, proč vás bude bavit. Avšak obrovský nástup nudy a vyprázdněnosti všecho dříve zmíněného, ve druhé půli filmu, kdy se celý děj jen mátožně plouží mezi dvěma stěnami sem a tam (myslím obrazně, samozřejmě) se skoro nedá ustát, respektive udívat. Je možné, že jsem v této části i něco prospal. Ovšem závěrečná scéna, pro tu stojí za to ten film absolvovat. Až klasická osmdesátková béčkocéčková obskurnost - ne dějem, ale vším ostatním. Jeden z mála filmů, který dobrým dělá to, že je vlastně špatný. A ještě jedno má film k dobru - kromě krys (podle prvního pohledu bych však řekl, že to jsou potkani) se zde objeví ještě jeden zástupce hlodavců, krásně (za)rostlý bobr. A to se cení. Obzvláště v dnešní době. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama