Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (236)

MM11 

všechny recenze uživatele

Obrovský paskvil s lekačkami pro chovance k nimž bych se asi hrdě přidal musel-li bych tenhle zážitek zase opakovat. Jenže nejen, že to neobstojí jako fantasy film, ale i komediální složka je naprosto marná. Pokud hodlá v podobném Eddie Murphy pokračovat, tak ať si začne tisknout pante, já mu snad pomůžu... Vážně, jen triky stojí za něco, ostatní nestojí za nic. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kritizuješ každý dům, který si prohlížíme.......... Scénář : David Berenbaum. Kamera : Remi Adefarasin. Hudba : Mark Mancina - ve filmu také zazní - Raven - Superstition http://www.youtube.com/watch?v=14tnXLw8vIY CHYBA VE FILMU - Ve scéně, kde Jim vchází do mauzolea, si bere pochodeň ze sochy u dveří. Když se nemůžou dostat ven a ze dveří lezou pavouci, je pochodeň opět na svém místě, ale když z Jimova syna otřepávají pavouky, pochodeň je zase pryč. CITÁT - V tomhle domě žije vaše rodina už po generace. Je to váš domov. Proč ho chcete prodat?....... ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to dal znovu a asi po sto letech. Nedivím se, že se mi to jako malému capartovi líbilo. Kupodivu ani dneska mi to nepřišlo tak strašné. Typicky rodinný film, který stojí a padá na hororové atmosféře (která spíše funguje pro mladší publikum) a humoru, jenž se občas vyvedl. Sám příběh lehce naivní a úsměvný, přesto stále dohromady to je fajn. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dokáže prodat každou nemovitost, ale tentokrát mu straší ve věži. Kdo vstoupí zemře....Od smíchu...Obchodníka s nemovitostmi Jima Everse a jeho manželku Sáru probudí jedné noci telefonát od majitele luxusní vily, který chce svoje sídlo prodat. Manželé okamžitě vycítí, že se jim nabízí nejlepší obchod v jejich kariéře. Spolu se svými dětmi se hned vydají na návštěvu do odlehlého domu. Rodinu však ve staré vile uvězní silná bouřka, která je nechá napospas podivínským obyvatelům domu. Jim se zpočátku historkám o duších jen směje, ale jen do chvíle, kdy odkryje tajemství vily a zjistí, že jeho Sáru pojí se strašidelnou vilou nečekané souvislosti....Tahle komedie je zábavná i strašidelná zároveň, má spoustu nápadů, nenudí a na závěr přidá jedno nečekané rozuzlení, ale kdyby v ní Eddie Murphy nehrál, tak by možná byla ještě lepší. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Deti zahliadli v tv upútavku a nedali pokoj, až kým som nesľúbil, že si to spoločne pozrieme. Čakal som pohromu, ale až takú nie. Trpel som od začiatku až do konca. Nezasmial som sa ani raz a o nejakom vystrašení, nemôže byť ani reč. Vystrašila ma jedine predstava, že by mi niekto za trest púšťal toto utrpenie každý deň. E.Murphy sa v poslednej dobe dá zniesť jedine ako oslíkov hlas v Shrekovi. Film je jedna nekonečná nuda bez nápadu a akéhokoľvek oživenia deja. Obdivuhodná sračka pre nenáročných divákov, ktorá je pre náročného diváka životu nebezpečná. Ako stavbár dávam jednu hviezdičku za ten dom. 20%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Postava Madam Leoty - médium, ktorého hlava je uzatvorená v krištáľovej guli, je pomenovaná po Leote Thomas, ktorá v 60tych rokoch pracovala na mnohých projektoch Disneylandu. (Smok)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama