Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

je mi vždycky skoro smutno,když dávám málo bodů,zatímco čtu komentáře,jak je to krásný film...ale přestože vím,že život umí servírovat hory romantiky,i to,že opravdová láska dovede změnit nejen zamilovaného,ale i lidi kolem něj,potřebuju být na takový film naladěná.....evidentně jsem nebyla,viděla jsem obrácení Ferdyše Pištory po emericku :-/ ()

applause 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených filmů, který ukazuje, jak je láska krásná, ale i smutná. Netušíme, kdy přijde a ani, kdy odejde. Proto chceme být s tím druhým každou sekundu, co to jde, protože nevíme, kdy o něho můžeme přijít. Chceme s ním být v dobrém i zlém a uděláme všechno jen proto, abychom viděli úsměv na jeho tváři a věděli, že je šťastný. „Láska je jako vítr, není vidět, ale jde cítit.“ ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

V poslední době romantické filmy vyhledávám a často jim uděluju to největší možné hodnocení, tohle je však výjimka. Moje velká očekávání byla několikanásobně zklamána. V mnoha případech k romantickým filmům klišé patří, ale v takovéhle míře je to opravdu přehnané a skoro neúnosné... Promiňte, ale těch 73% nechápu a přemýšlím, jestli i ta jedna hvězdička ode mě (za hudbu a Mandy Moore) není trochu moc! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila JESEŇ V NEW YORKU a NOVEMBROVÁ ROMANCA a teraz to chcete v teenagerskej forme, nech sa páči... Otrepaný príbeh o frajeríkovi a slušňáčke, ktorí si k sebe hľadajú cestu. Romantika celkom fajn, herci prekvapivo dobrí... ale to klišé!!! Film sladký a výchovný až to zabolí, kde všetko poukazuje nato, že treba veriť a treba sa polepšiť... Nájdete to aj pod názvom (asi nie moc oficiálnym) Škola pocitov... ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

jeden z filmov pri ktorych vam vobec nevadi obcasna trapnost, skor naopak..chvalim herecke duo west - mooreová, pretoze do tohto radoby sladkeho filmu pridali kus svojho ja a da sa na to ozaj pozerat..osobne som tento film videl uz pat krat a stale ma bavi..oddych, kus dobrej romantiky, trosku slz..toto vsetko walk to remember ma..80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré mal vo filme Shane West sa tomuto hercovi tak páčilo, že si ho kúpil za 5000 dolárov. (ladko)
  • Ve filmu se objevuje scéna, kdy Landon (Shane West) vezme večer Jamie (Mandy Moore) na hranice státu Severní Karolíny s Virginií. Ve skutečnosti k nejbližším hranicím tohoto státu z města Beaufort to jsou více než 3 hodiny. To samé z města Wilmington, kde se fim skutečně natáčel. (noirre)

Reklama

Reklama