Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokud jsou všichni hodní, upřímní, milí a starostliví nebo naopak zlí a zákeřní, tak jsem se i já ušklíbal nad tím, že takhle černobíle to snad ani není myšleno vážně. Ale jakmile zadá hlavní hrdina první důvody k sympatiím a Mandy Moore zazpívá na pódiu, nebylo pochyb, že se v tomhle najdu. Sladkobolná romance jak má být, včetně přestřeleného finálního patosu, ale i upřímných dráždidel slzných kanálků. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bad Boy s tváří podobné té Timothy Olyphanta a Boha milující nicka Mandy Moore v přeslazené a nedopečené story ohraného tématu. Klišé na klišé.. Obujeme červené střevíčky, otevřeme Bibli a něco od Shakespeara, pustíme popový soundtrack, popláčeme si a budeme dumat, zda-li si to ty *** zaslouží!! Asi nezaslouží.. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo aj napriek tomu, že viem, že ten film je smutný a nakoniec budem plakať, pozriem ho. Tento film, je naozaj nádherný, smutný, má posolstvo. Obaja hlavný hrdinovia boli vynikajúco stvárnený a to vravím aj keď osobne Mandy Moore nemám veľmi v láske. Soundtrack bol taktiež nadpriemerný. Príbeh dych vyrážajúci. Som možno sentimentálne ovplyvnená...ale 100% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerný film, ktorý ocení mladšie publikum teenagerov. Príbeh tohto romantického filmu je všedný a v závere pôsobí ako klišé, no predsa len ma niečim zaujal. Hlavná dvojica je veľmi sympatická, medzi hercami je chémia a divák im drží palce, aby našli šťastie. Scenár nie je prehnane sladký (čo je len plus) a soundtrack je pekný. Všetky slabšie momenty striedajú tie lepšie, ja som sa bavil, čisté štyri. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mervyn Warren: 1. I Dare You To Move - Switchfoot [4:08] ,2. Cry - Mandy Moore [3:45] ,3. Someday We'll Know - Mandy Moore/Jonathan Foreman [3:43] ,4. Dancing in the Moonlight - Toploader [3:52] ,5. Learning To Breathe - Switchfoot [4:35] ,6. Only Hope - Mandy Moore [3:54] ,7. It's Gonna Be Love - Mandy Moore [3:51] ,8. You - Switchfoot [4:12] ,9. If You Believe - Rachael Lampa [3:50] ,10. No One - Cold [3:16] ,11. So What Does It All Mean? - West, Gould & Fitzgerald [2:59] ,12. Mother, We Just Can't Get Enough - New Radicals [5:44] ,13. Only Hope - Switchfoot [4:14], ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Film natočili za 39 dní aj napriek faktu, že Mandy Moore mohla byť na natáčaní len 10 hodín. Bola totiž ešte neplnoletá. (ladko)

Reklama

Reklama