Reklama

Reklama

Rozchod

Trailer

Obsahy(1)

Když je láska silná, když je touha žhavá, když je sex báječný, je třeba se rozejít. Jenže zamilovaní Steve a Monica to bez sebe moc dlouho nevydrží Monica je učitelka, Steve fotograf. Chodí spolu už přes dva roky. Jednou dojde k hádce a Monica naštvaně odchází domů, vrací se ale za pár minut s tím, že by se měli přestat scházet. O pár dní později se dávají zase dohromady, ale po dvou hodinách se Steve urazí kvůli ironické poznámce a tentokrát je z toho skutečný rozchod. Oba začnou chodit s někým jiným, a najednou, z ničeho nic, Steve požádá Moniku o ruku. Monica kývne a nastávají dny horečné extáze dvojice se baví s cizími lidmi a ptá se jich, co dělá manželství dobrým manželstvím, Monica se ke Steveovi nastěhuje... Potom přichází den svatby. Steve si najednou není jistý a hádka vztah opět rozerve. Vrátí se někdy štěstí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

novoten 

všechny recenze uživatele

Tématem velmi blízké, herecky úžasné, režisérky nápadité a celkově osobní, až to chvílemi není příjemné. Trestuhodně nedoceněná odlehčená variace Scén z manželského života je v důsledcích tak pravdivá, že občasné scenáristické chození v kruhu mávnutím ruky odpustím. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Nie, nie. Russell Crowe je síce môj najobľúbenejší herec (hrdo sa staviam do rady jeho obrovských fanúšikov), avšak túto mizériu nedokáže zachrániť ani jeho štandartne kvalitný herecký výkon. Šialene iritujúce správanie postáv ma neskutočne iritovalo, až som sa chvíľami na filme začal slušne baviť. :) Ani neviem, za čo tie dve dávam? Jednu hviezdu si ale šetrím na skutočne hrozné a takmer nepozerateľné filmy, tento ako tak pozerateľný bol. Takže tie dve dávam za Russella a Salmu Hayek, ale film je skutočne slabota. 4/10 ()

Reklama

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Dějová kostra filmu je jednoduchá - vlastně o žádný děj nejde. Jde jen o zamyšlení, které se týká neurčitě vymezené části životů hlavních postav - jejich lásky. Pokud hledáte děj a pointu, hledejte jinde. Na druhou stranu jsem neviděl tak vynikající film bez pointy - nikoli však pointless :-) Je příhodné srovnat tenhle film s Pornografickým vztahem, a co se mě týče, Rozchod je na tom u mně líp. Dal se sice natočit ve stejné = kratší - stopáži, ale kromě konce jsem se nenudil ani minutu. Jediný rušivý prvek pro mě bylo to, že postavy měly jména - vůbec je nepotřebovaly. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nebýt hereckých "es" Russella Crowe a Salmy Hayek nedal bych tomuto filmu ani jednu hvězdičku. Natočit něco tak příšerného jako rozchod a omílat hodinu a pul jedno téma ("tak si běž, kdy si konečně za*ukáme, půjdem na večeři"), tak to pardón. Vydržím hodně, ale tohle je příliš. Prostě film o ničem, dávám maximálních 15%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobrý film o jednom strašne otravnom páre, ktorý sa neustále rozchádza a dáva dokopy a ani jeden z nich nevie, čo vlastne chce. Postava Salmy je hrozná. Z tých jej kecov mi išla prasknú hlava. A akonáhle otvoril ústa Russell tak to bolo ešte horšie. Zaslúžili si jeden druhého. Chámia medzi nimi bola dobrá a pôsobilo to prirodzene, ale zároveň som ich po chvíli mal plné zuby. A okrem nich dvoch tam nebolo nič iné. Pokiaľ vám sadnú postavy, tak sa budete baviť a ak nie tak budete trpieť. 5/10. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama