Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (305)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ďakujem vám, detektív Carter.“ – „Stačí James. Alebo žrebec.“ Na jednotke som sa kedysi uchcával v kine a bez milosti som jej flákol 4*. Ale druhý diel ma schladil. A tretí nie je o nič lepší. Vlastne je horší. Už dvojka bola nezáživná, ale v konečnom efekte čo-to zachránila hongkonská atmosféra a výprava. Trojka však zavítala do  "len" Francúzska. A je to nuda. Z akcie sa vytratili posledné stopy pôsobivosti, slovné prestrelky sa premenili na mdlé bľabotanie a Tucker s Chanom (na rozdiel od jednotky) už vôbec nezakrývali to, že si navzájom nesadli a ich reč tela a mimika v spoločných scénach naznačuje, že ich vzťah mal miestami blízko až k nenávisti (čo ostatne bolo verejné tajomstvo). V zvrátenom zmysel slova zaujme (fúzatý!) Roman Polański (!!) s gumovými rukavicami, ktoré strká ani nechcite vedieť kam (!!!). ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tady platí známé pořekadlo. Do třetice všeho dobrého a zlého. Další dílo už bych nemusela ustát. Nicméně, vtípky a špičkování mezi hlavními představiteli jsou stejně zábavné jako u předešlých dvou pokračování. Chemie mezi Chanem a Tuckerem pořád funguje. Max von Sydow mohl dostat mnohem více prostoru. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem tomu věřit, ale je to tak, dvojka Chan-Tucker zažívá ve trojce ústup ze slávy a to docela znatelnej. Za prvé příběh je hrozně neucelenej a v podstatě se vůbec nesnaží o nic novýho, jen opakuje to co už bylo viděno a u čeho sem se už nejmíň jednou zasmál během prvních dvou dílů, stejnětak moc nefungujou vtípky mezi hlavní dvojicí a zamotaná pointa příběhu je až moc standartní. Ovšem stejně tomu nemůžu ubrat, že i tak sem se bavil docela slušně a díky kratší stopáži se během filmu prakticky nenudil. Prostě opět svižná oddychová akce, jen bez většího nápadu a s hodně slabým scénářem ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a jsou tu zase, policajti Carter a Lee. Tentokrát chtějí zjistit, kdo se pokusil zabít starého známého velvyslance z jedničky, ochránit jeho dceru a Lee si to musí vyříkat se svým bratrem.....a pak už je ten příběh jenom horší. Jackieho mám rád (i když poslední dobou se snaží mě přesvědčit o opaku), Tucker mi nevadí a Ratner má taky své dobé chvilky a to v podobě třetích X-menů a předcházejících Křižovatek. Ty byly takové příjemné jednohubky, na které se velmi dobře koukalo. To se ovšem o trojce říct nedá. Jackie už je evidentně starej, Tucker piští ještě víc jak před tim a Ratner nestíhá. Celý je to blbý, trapný a k pláči. Prvních 10 minut jsem se ale ještě docela bavil, takže na ty 2* by to ještě stačilo. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kvalitám jedničky nebo dvojky se to sice nevyrovná, ale i tak se jedná o solidní oddychovku, ve které hrají prim akční scény. Škoda, že ty komediální trochu polevily… Ale jak říkám, není to nejhorší a docela v pohodě se dá přitom strávit večer. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení stálo Jackieho Chana (Lee) prasklou hrudní kost a modřiny na holeni. Stalo se mu to při natáčení scény, v níž za sebe přehazuje skleněný stolek. (SG-1)
  • Producenti si nechali otevřenou možnost, že by se natočilo i čtvrté pokračování. (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama