Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

Talina 

všechny recenze uživatele

Hele, Mr. Beana mám ráda,  to je prostě klasika, ale tady Netflix zas a znova potvrzuje, že se jen snaží ždímat prachy ze starých námětů. Prostě seriál o Beanovi, který tady ale o dost víc mluví, jen ty jeho grimasy zůstávají stejné.  Někdy se člověk zasměje, ale v podstatě se dá dost dobře předvídat, jakou kravinu zas ten blb vyvede a jak se to bude snažit spravit a to je to, co mi vadí na tom všem nejvíc asi. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je späť, komentáre ku seriálom už veľmi nepíšem ale tu som musel. Možno z toho mohol byť aj film. Krásna bodka za produkciou netflixu ani neviem kedy ma tak seriál od nich bavil a potešil. Myslím ako komédiu. Rowan Atkinson na to stále má. A rovnako ako ja nemusí včely. Primeraná stopáž aj humor. Nemôžem inak ako na plný počet. 5* ()

Reklama

Equilita 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson v komediálnom seriáli? Come on, na tom nemôže byť nič zlé. Pohodová, vtipná jednohubka na lenivé popoludnie. Svižný začiatok, príjemná stopáž, i keď ku koncu sa to už trochu ťahalo a kľudne by stačilo menej epizód, ideálne to spojiť rovno do jedného filmu, pretože 10 minútové epizódy sú už dosť na hrane mojej trpezlivosti medzi prepínaním si na ďalšiu epizódu a príde mi to ako rušivý element. Inak ale zábavný počin a je fajn vidieť, že je Mr. Bean ešte stále v dobrej forme. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson na to prostě stále má. Včela na mušce představuje návrat k jeho tradičnímu a dnes již ikonickému projevu. Seriál až nápadně připomíná starého dobrého Mr. Beana, diváka čeká tradiční přehlídka nešikovnosti a průšvihů všeho druhu, příběh je zde druhořadý, na prvním místě je totální destrukce. Jedná se vlastně o takový slepenec komediálních situací rozdělený na vícero dílů, bez nějakého promyšleného příběhu či sofistikované dějové linky. Je to sice blbost na entou, ale pobaví, o tom žádná. 6/10. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Trevor Bingley, chcete niečo povedať predtým, než vás odvedú?“ – „No, viete, bola tam včela.“  Not bad. Jasné, druhý Mr. Bean to nie je (aj keď inšpirácia je zjavná), no som rád, že niečo takéto vôbec vzniklo. Bola by škoda, keby Rowan Atkinson už nevyužíval svoj, ako to nazvať, mimicko-minimalistický humor? Jasné, väčšina gagov je predvídateľná, ale aj napriek tomu, ma súboj muža - motáka s CGI včielkou bavil. Akurát nechápem, prečo celovečerný film rozkúskovali na deväť kraťasov. 55 % ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Mnoho ľudí poukázalo na to, že koncept tohto seriálu je podobný konceptu nezrealizovaného filmu Johna Hughesa "The Bee". (m.a.t.o.)
  • Epizoda obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Rowan Atkinson povedal, že sa mu páčil proces písania scenára, ale nepáčilo sa mu nakrúcanie. Kvôli pandémii Covid-19 bolo veľmi stresujúce. Jeden z členov štábu dostal Covid a Atkinson musel stráviť dva týždne v izolácii. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama