Reklama

Reklama

Panna chlípnosti

(festivalový název)
  • Španělsko La virgen de la lujuria (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1940 je dobou velkých politických a společenských změn, kdy téměř celý svět žije válečnými událostmi. Do Mexika doléhá tato doba zprostředkovaně přes uprchlíky, kteří se objevují v hlavním městě Mexiku. K převratům dojde i v jedné místní kavárně s příchodem Loly, která se pro všechny zúčastněné stane andělem noci, pannou Santa Lujuria (Svaté Chlípnosti). Zatím poslední film plodného mexického režiséra Artura Rispteina byl oceněn na festivalu v Benátkách Zvláštní cenou San Marco. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Stylizace na vysoke urovni, posilena silnou vytvarnou strankou. Nadherna herecka v hlavni roli, snad trosku moc patosu a melodramaticna (nezapomenme, ze Ripstein je hispanec). Ne opravdu me to nezklamalo i kdyz ano nekomu to proste sednout nemohlo. Na druhou stranu den potom jsem ve Varech videl Pychavku a to jsem si namoudusi po Panne chlipnosti postejskal. ;-) MFFKV 08 ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - TRIBUTE TO ARTURO RIPSTEIN - Pocta Arturo Ripsteinovi, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 2.93/194 ()

Reklama

Davson 

všechny recenze uživatele

Nádherná kamera a ještě nádhernější nohy hlavní aktérky, výborný začátek a konec a mezitím... 2 hodiny nudy. Vypadá to, jako kdyby někdo zapomněl angažovat taky střihače... ()

wovsi odpad!

všechny recenze uživatele

Erotično žádné (název klame), přefiltrováno, strašní herci, umělé kulisy, bez dynamiky, kecy o ničem, staří zpívající revolucionáři - prostě první film, u kterého jsem kdy v životě odešel z kina. Jestli chcete poznat nekonečno, tak vřele doporučuji. Ale bude to velmi trpké nekonečno. Na dlouhou dobu asi nejhorší film, který jsem kdy viděl. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama