Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ritchie natočil další mafiánku, jenže v jiném stylu než byly natočeny dřívější úspěšné a to se celkově ukázalo na hodnocení. Osobně jsem ocenil psychologickou linku příběhu, ale bohužel vyprávění ke konci slábne a chybí správný tah na branku. Klady: hudba, prostříhané scény, šachy, střelec Strong, tichý Statham, nas**ný Liotta. Ještě za slabé 4 hvězdy, šach mat! ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo očekávají další pecku jako byl Podfuk či Sbal prachy a vypadni, můžou být zklamaný, ale je to pořád stále stejný Guy Ritchie (alespoň v něčem). Po formální stránce je to dobře až výborně odvedená práce (pokus o zabití Ray Liotty v restauraci a mnoho dalšího) - skvělá kamera i hudba k tomu. Kámen úrazu je v obsahu. Mluví se tu hodně v metaforách ( to by nevadilo), ale je to tak zamotané a komplikované, že konec, kde čekáte, aby vás režisér vzal za ručičku a vysvětlil to (opravdu jsem do té doby nic nechápal), vám nevyjasní nic (spíš naopak). ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go ego, go!!! . . . >Psychiatrická< (;-) gangsterka čili skvěle vystavěná, byť (i já přiznávám) poněkud překombimovaná hříčka o tom, že nejhorší nepřítel je nakonec jen ten, kterého si nosíme v nás... A nevěřte nikomu, natož sobě... Nakonec je to stejně všechno jen hra, že... ;-) . . . Mistru G.R. spolu s Mr. Greenem (na pohled ryze >kriminálnicky< výstižný Jason Statham) se každopádně zadařila skvostná verbální i vizuální hříčka, vskutku postmoderní lahůdka pro bystré a pokročilé, velké kombinátory a hráče v šach. Mat zmateným a potrefeným myslím... Myslím... ;o} . . . Ony totiž nemusí být nutně všechny filmy jen pro otupělé milovníky šablonkovitých příběhů plných žánrových klišé, natožpak pro emočně labilní ztotožňovače se s postavami, které stejně pochopili jen proto, že vše dostali naservírováno až pod nos jako pro blbé... Ano, byla to jen hra! Ale tahle partie byla skvěle rozehraná a musím se až smát, kolika zdejším mal(omysln)ým playerům se rozutekly myšlenky jak figurky po šachovnici, kolik že to protřelých znalců filmového konzumu nakonec zoufale tu hru vzdalo a přistoupilo na pat... Všichni spolu pak příznačně rozzlobeni na tvůrce filmu, protože to nepobrali a příčiny své prohry hledají v soupeři... Tak tak, i o tom byl totiž tenhle film! Nakonec - každému co jeho jest. Přesně tak, pane Ritchie... ;-] - - - P.S. Docela se i těším, až si tuhle jízdu s malým odstupem dám ještě jednou, teď už bez nutnosti se příliš soustředit (ejhle co si to režisér dovolil chtít po svých >konzumentech< ! ;-) a jen tak pro vychutnání, třeba i toho posledního tahu koněm (a kdo dřív uvidí koně, získává přece bod, že, Mirku Dušíne... ;o))) - - - - - (Poprvé viděno 20.2.2009 (ráno moudřejší večera ;-) na dvd, komentář zde mezi ufňukanci jako mnohý, mezi blaženými a trPĚ(T)livými pozorovateli pak s nadhledem devátý... - 20.2.2009) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Varování: tento komentář obsahuje negativní emoce! Ritchie dokázal, že je stále dobrým režisérem, avšak scénář stál za hovno. Nerad používám tak nevybíravých slov, ale jinak své dojmy z tohoto filmu prezentovat nedokážu. V prvé řadě je to kolos, epický mix Casina, Klubu rváčů, Obvyklých podezřelých a Pulp Fiction – od každého si bere něco a výsledkem je přesto nic. Za což malou měrou můžou také herci. „Gumák“ Ray Liotta mi lezl na nervy dřív, než nasadil druhý ze svých tří kožených výrazů a neustále rádoby-filozofické vnitřní monology pronášené nevzrušivým hlasem Jasona Stathama působí spíš komicky než obdivuhodně. Na celém filmu není zhola nic obdivuhodného, snad až na snahu být obdivuhodným. Jsou tu přestřelky, „chytré“ dialogy, mafiáni, hazard, složité podvody a skutečně imbecilní pointa. Revolver trvá necelé dvě hodiny. Po třiceti minutách mě přestal bavit. Po hodině jsem byl už skutečně nasraný a uvažoval jsem o odpadu!. Po hodině a půl vztek díky slušné vizuální stránce částečně opadl, nicméně konec byl stále v nedohlednu. Po hodině a padesáti minutách jsem již na jména tvůrců vypotřeboval všechny nadávky, jakmile film skončil, potřeboval jsem na vzduch, bolela mě hlava, byl jsem otrávený. Revolver je výjimečný film, ale není to film pro lidi. Ne, nedokážu mu dát odpad!, už kvůli Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)ku, filmům stejného režiséra, ale zásadně odlišné kvality. To nejlepší, co pro něj můžu udělat je nikomu jej nedoporučovat. Takže: zapomeňte, že jste kdy o podobném filmu slyšeli. Guy Ritchie žádný Revolver nikdy nenatočil a i pokud by natočil, tak vy jej vidět nechcete. Fakt ne, věřte mi. 40% P.S: Trosečníky Guy Ritchie rovněž v životě nenatočil. :-) Zajímavé komentáře: Faye, Adrian, jojinecko, Vitason ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestli nechcete hrát každý na jiné šachovnici, je základním pravidlem pro sledování Revolveru přistoupit k dosavadní autorově tvorbě v duchu jedné z písní jeho exmanželky (Like a Virgin), ale i tak nemá člověk vyhráno, neboť Guy si pro své obecenstvo připravil v druhé polovině snímku decentní pseudoartovou zácpu spojenou s neonovou masáží ega - nutno zdůraznit, že především vlastního. Buď budete necelé dvě hodiny sedět na záchodě a nevyjde z vás zhola nic a nebo si dáte decku ricinového oleje v podobě psychoanalýzy, anime, Měsíčního svitu od Ludviga Van a kamerových hrátek a najednou je to s úlevou venku! A berte to tak, že v případě zácpy, má hovno vždycky větší cenu než nic.. Potěšil jak Statham, který se poprvé alespoň snaží hrát, že hraje, tak i citlivý assassin Sorter Strong, ale hysterický král solária Liotta - to bylo proboha co? Píchá snad starou svého plastického chirurga a on mu na to před posledním přežehlením obličeje přišel..? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Londýne, ale filmári navštívili aj britský ostrov Man. (MikaelSVK)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama