Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

shyster 

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo očekávají další pecku jako byl Podfuk či Sbal prachy a vypadni, můžou být zklamaný, ale je to pořád stále stejný Guy Ritchie (alespoň v něčem). Po formální stránce je to dobře až výborně odvedená práce (pokus o zabití Ray Liotty v restauraci a mnoho dalšího) - skvělá kamera i hudba k tomu. Kámen úrazu je v obsahu. Mluví se tu hodně v metaforách ( to by nevadilo), ale je to tak zamotané a komplikované, že konec, kde čekáte, aby vás režisér vzal za ručičku a vysvětlil to (opravdu jsem do té doby nic nechápal), vám nevyjasní nic (spíš naopak). ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Po nedávném zhlédnutí Domina od Tonyho Scotta jsem se utvrdil v tom, že hodnocení na csfd se vždy nemusí shodovat s mým vlastním názorem, díky této kladné zkušenosti jsem po velmi dlouhé době sebral odvahu a podíval se i na údajný kiks dalšího mého oblíbence Guye Ritchieho. A musím uznat, že tentokrát (bohužel) se záporným hodnocením csfd víc než souhlasím. Přitom zápletka filmu se cca. do poloviny filmu odvíjí poměrně svižně a snímek celkově baví, ovšem pak se náhle vše zvrtne a z vizuálně i dějově zajímavé jízdy se stává neuvěřitelně překombinovaná záležitost s množstvím zbytečných a nudných monologů, které snímku hodně škodí a velmi zpomalují nastolené tempo. Film se v druhé části krutě vleče a posledních půlhodiny jsem se jen modlil, aby to utrpení konečně skončilo. Čekal jsem, že tohle bude horší než jeho první dva snímky, ale nečekal jsem takovou slátaninu. Jdu si radši pustit Snatch. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Miluju haluzní filmy. Zbožňuju skládání dílků do jednoho celku, přemýšlení a uvažování nad tím, co je nutné sledovat a co jsou jen slepé uličky. Mám radost, když (mám pocit, že) jsem něco prokouknul a motivuje mě k dalšímu pátrání, když zjistím, že tomu tak není. Mám také rád filmy, z nichž stříká styl na všechny strany. A k smrti miluji filmy s vyčnívající audiovizuální složkou, kdy mě zamrazí čistě tím, jak vypadá záběr a co v něm v tu chvíli ozývá. A Guy Ritchie je génius, protože jeho Revolver má tohle všechno a navrch naprosto parádního Stathama s odporným účesem a v absolutně atypické roli a Raye Liottu, který přes všechen ten sliz, co z něho kape, je s každou scénou lepší a lepší a lepší. A Marka Stronga, pochopitelně... Revolver nelze srovnávat s jinými Ritchieho díly (a není lepší, než jeho majstrštyky Podfu(c)k a RocknRolla), protože je zcela odlišný. Není to jen zapeklitá gangsterka. Je to totální BRAINFUCK. A mě ale vůbec nevadí, když se mnou jednou za čas někdo takhle ukrutně vyjebe :)) PS.: No jo, teď koukám, že pod produkcí a částečně i pod scénářem je podepsanej Luc Besson. To bude vono :))) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestli nechcete hrát každý na jiné šachovnici, je základním pravidlem pro sledování Revolveru přistoupit k dosavadní autorově tvorbě v duchu jedné z písní jeho exmanželky (Like a Virgin), ale i tak nemá člověk vyhráno, neboť Guy si pro své obecenstvo připravil v druhé polovině snímku decentní pseudoartovou zácpu spojenou s neonovou masáží ega - nutno zdůraznit, že především vlastního. Buď budete necelé dvě hodiny sedět na záchodě a nevyjde z vás zhola nic a nebo si dáte decku ricinového oleje v podobě psychoanalýzy, anime, Měsíčního svitu od Ludviga Van a kamerových hrátek a najednou je to s úlevou venku! A berte to tak, že v případě zácpy, má hovno vždycky větší cenu než nic.. Potěšil jak Statham, který se poprvé alespoň snaží hrát, že hraje, tak i citlivý assassin Sorter Strong, ale hysterický král solária Liotta - to bylo proboha co? Píchá snad starou svého plastického chirurga a on mu na to před posledním přežehlením obličeje přišel..? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nedocenený film, v ktorom Ritchie prekročil svoj tieň. Vykročil však smerom k oveľa náročnejšiemu publiku, ako to bolo doteraz. Dalo by sa povedať, že film je dokonca európsky-artový. Režisér je to skvelý, to musia uznať aj tí, čo sa v tomto (ne)príbehu stratili, ako scenárista sa pokúsil o výnimočnosť a napriek občasným plytším záberom doplával celkom zdarne do cieľa. Mne práve divnosť (čítaj psychomorbídnosť) tohto filmu vyhovovala a nútila ma premýšľať, nad tým, čo nám celý film hovorí. Netradičný pohľad a prístup ku klasickým gangsterským figúrkam... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama