Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bolo toho jednoducho moc. Tam, kde sa predošlé dva diely dali ešte ako tak zniesť, tak tento podkopáva nielen úmysel predošlých častí, ale aj celkovú rodinnú zábavu do nestráviteľného, neefektného, na niečo sa neustále hrajúceho sa príbehu, ktorý je špičkou nevkusu a v prípade hereckých hviezd aj premárnených šancí. Kŕčovité, neprirodzené, efektmi podkopávané do najhlbších vôd podpriemeru. Naozaj neviem nájsť ani jedno označenie, ktoré by tento film spravilo znesiteľným. 3D je jediný prvok, ktorý funguje tak ako má. Všetky tie súčiastky a kričiace tváre detí, ktoré letia na obrazovku museli v kine spraviť poriadny rozruch, hlavne ak uvážime, že to bol po dlhom čase prvý celovečerný film robený pre 3D - čo je vlastne jediné jeho novátorstvo v rámci filmu ako takého. Ale zvoliť si za taký spôsob novátorstva práve Spy Kids, kde sa s hlavných hrdinov stali len prehrávajúce variácie kedysi celkom roztomilých hrdinov. Ďakujem pekne neprosím. Zvrhlosť dobrého vkusu ospravedlnená vetou - veď je to pre najmenších. A tomu akosi nemôžem, alebo nechcem uveriť. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Někdy na začátku hlavní hrdina pronese větu: „Ale to nedává žádný smysl“, která dokonale shrnuje celý děj. Myslím, že je škoda, že na vedlejší kolej byla odstavena i Alexa Vega, protože sourozenecké popichování z prvních dílů bylo docela zábavné. Na druhou stranu Sylvester Stallone mě po dlouhé době příjemně překvapil. Brýle opravdu dodávají obrazu určitou hloubku, ale průměrný zážitek to už nespraví. Škoda. ()

Reklama

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu ale opravdu příšerný film. Slavné hollywoodské star zde ze sebe dělají pitomce včetně jinak skvělého Stallona. Pitomý příběh na pomezí filmu a videohry který si myslí že nás zaujme tím že si tam nějakej kluk hraje Jamese Bonda jako vystřižený z kouzelné školky no to je opravdu ale opravdu na mě moct!!!! Nenávidím tenhle film!!! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dvojka měla rozpočet 38 milionů a vydělala téměř 120 milionů, takže rychle natočit 3!!! Každý díl této série o dětských agentech má něco do sebe a něco, co každý díl něcím jiným. Jednička byla dětska Bondovka, dvojka byla blbá fantasy s příšerkama a třetí díl je opět jiný. Ale tentokrát úplně jiný, protože se točí kolem jedné videohry, respektivě se točí ve videohře. Ano, uznávám, že je to výborný nápad natočit film, který je vlastně jako hra. Ale prostě musíme si nalít čistého vína, že je to už vážně přehnaná blbost. Jenže naštěstí zde byli scény, které se mi vážně líbili. Třeba robo-arena, kde bojovali roboti, které si řidil sám hráč. Nebo závod, který byl smrtelně nebezpečný, ale byl naprosto cool. Efekty byli vážně povedené. Tento film už tak nestaví na tom, že se tam vyskutujé slavní herci. Samozřejmně se tam někteří z nich jen mihnou nebo tam jsou déle. Ale hlavně je to postaveno na chlapci Darylu Sabarovi, které umí hrát dobře a má opravdu talent. Z těch známějších herců mně potěšila třeba Salma Hayek a Elijah Wood. Ovšem třešničkou na dortu byl Sylvester Stallone. Nejdřív jsem se ptál sám sebe, proč můj oblíbenec hraje v takové kravině, ale na druhou stranu je dobré vidět, že si ze sebe dokáže udělat legraci a navíc byl vážně vtipný. Myslím si, že zde platí do třetice všeho dobrého a proto by asi bylo lepší, kdyby další díl Spy Kids nevznikl! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Infantilní pitominka, která jasně cílí na specifické publikum (kluci a holky 5-8 let), proto se nedá jedním šmahem sepsout. Nevkusná přeplácanost, totální dějová zhůvěřilost, otravný 3D efekt neustále něco strkající do obličeje a triky horší PlayStationu 2 se dají přežít díky svižnému tempu, pár povedeným vtípkům a množství potrhlých nápadů a cameí (závěrečné defilé skoro všech z předchozích dílů). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Po titulkoch sú k videniu kamerové skúšky dialógov z roku 1999. S treťou osobou ich absolvujú vtedy ešte štrbavý Daryl Sabara (Juni Cortez) a po ňom Alexa PenaVega (Carmen Cortez). (Paldiny)
  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)
  • Ve scéně, kdy Juni (Daryl Sabara) vchází do dalšího levelu ve video hře, projde místem zvaném „Rebel Rockets", jehož název vznikl kombinací jmen dvou synů režiséra Roberta Rodrigueze.. (Elbarto08)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama